[]

sevgiliye hediye ?

sevgilime hediye almak istiyorum da nasıl bişey olsun acaba (kıza alınacak) var mı öneri de bulunacak uzağız birbirimizden o antalya da ben mardinde




 
yaşı kaç? neyle uğraşır, ne sever? verdiğiniz tek detay birbirinize uzak olmanız. uçak alın madem.


  • uuth  (11.10.14 22:06:37) 
www.sevgilikitabi.com incelenebilir


  • c p  (11.10.14 22:07:27) 
kalaşnikof tüfek.

şaka şaka. çiçek yollat. en güzel hediye. iş yerine, okula falan yollatacaksın ama he. kıza çiçek geldiğini insanlar görecek yani. kocaman bi buket dolanacak dolanacak bütün diğer kızların bakışları altında seninkine gidecek.
  • fayfim  (11.10.14 22:10:30 ~ 22:11:32) 
sevgiliye alınacak hediye ona özel olmalı. sadece sizin seçebileceğiniz, ayrıcalıklı bir şey olmalı. ilgi alanıyla bağlantılı olsa ama esprili de ya da romantik de olsa güzel olur.

çiçek güzel tamam ama yani çiçek herkesin aklına gelir zaten. jest olur, hediye olmaz o.
  • m e l t e m  (11.10.14 22:14:21) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.