[]

Matematik Dersi ile Başım Belada. Tavsiye ve Taktik Önerileri Bekliyorum.

Ben 2. üniversitemi bitirmek üzereyim. 2 bölümde de matematik derslerini baldan geçtim. Tam bir matematik özürlü birisiyim. diğer sözel, türkçe, tarih, yabancı dil derslerinde çok iyiyim. gariptir finans, muhasebe ve ticaret matematiği derslerinde de iyiyim.

Üni ilk yılllarında nasıl geçerim ben bu dersi derken, ilk üniversitede Gökhan isimli arkadaşım; ulan Deniz sikseler seni geçemicen sen bu dersi ama ben her türlü geçerim, sınavlarda kağıtları değiştircez dedi, onun sayesinde geçtim.

2.üniversitede yaz okuluna bıraktım matematik dersini. Yaz okulundaki hoca şimdi doğru mu anladım matematik dersinden geçtiğinizde hepiniz mezun olacaksınız, tek kötü dersiniz bu mu yani dedi. O zaman hepiniz geçmenize yetecek notları benden alacaksınız ama aramızda kalsın demişti. Ondan da yırttım böylece^^

Bu senede açıköğretim iktisata kayıt yaptırdım. lakin karşıma matematik 1 ve matematik 2 dersleri çıktı. diğer tüm dersleri havada karada çalışmadan bile geçerim. Ama bu matematik derslerini hayatta veremem.

Şimdi özgün eğitim değil ki sınıftaki arkadaşım bana yadımcı olsun. nasıl geçeceğim ben bu dersi? bi taktiği falan var mı bu işim.

işte matematik şu konular çok kolaydır,
şu konuları öğrenmeye çalış, onlara ağılık ver,
vizeden şu kadar soru, finalden de şu kadar yaparak DD ile geçmeye bak gibi.
taktiklerinizi bekliyorum. moralim çok bozuk.

 
oglum yuz tane universite okuyup napican?

matematigi oturup calisican bu sefer demek ki. o kadar da zor degil anlamasi, sana iyi ogretilmemis demek ki. ben de sevmem ama anlamaya gelince iyi anlatan biri olursa anliyorum. hic kendi kendine gecmek zorunda kalmamissin dersi, belki oturup ugrassan geciceksin bilemezsin ki. otur calis tembellik etme.
  • gerard  (11.10.14 21:45:00) 
Taktiklerle ugrasacagina ders calis


  • f_d  (11.10.14 22:01:30) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.