[]

Bilgisayar Alacağız {Yardım}

Çok uzun soluklu birşey olmasına gerek yok, çalıştığı müddetçe autocad programını çalıştırsın yeter. Onun dışında zaten kişisel internet bilgisayarı olarak kulanılacak sadece . Yani autocad olmasa tablet bile alınabilir derecede ucuz birşey arıyoruz.

Aklımızda 2 farklı soru var, bilgisayarları inceledik ama karşımıza şöyle tuhaf birşey çıkıyor. bilgisayarlada ya işlemci var ekran kartı yok (hd graph. var) ya da 2 gb ekran kartı var ama bu seferde işlemci yok (ya pentium, ya celeron ya da i3 1.4 v.s diye işlemci var)

Biz bunlardan hangisinden verim alabiliriz, ya da verim alamazmıyız ?

Tüm bunların dışında i3 serisi bilgisayarlarda da bugün şunlarla karşılaştık.

bunlarda hem işlemci var hemde ekran kartı,

urun.gittigidiyor.com

urun.gittigidiyor.com

bunlardan birisini mi tercih edelim (hangisini?) yoksa onu bırak hacı şu var diyebileceğiniz bir makina mı var, ya da autocad için şu özelliklere çok dikkat etmeye gerek yok, şunlara şunlara dikkat edin diyebileceğiniz birşeyler varmı.

Sevgiler.

 
bence 2. si sizi daha kolay götürür. autocad de sıkıntısız uzun bir süre çalışır.


  • aelfinn  (11.10.14 14:13:16) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.