[]

göz çevresi kırışıklıklarını önlemek

Yaş 25 dişi. ama bence yaşıma göre fazla kırışık var önlem almazsanm 30 da cokecek. Nolur biseyler deyin de yapayim ilerlemesin?




 
sigara içme


  • vasco de gama  (10.10.14 23:44:51) 
sigaraya ek; bol su iç, sabah akşam temiz suyla yüzünü yıka.


  • silver apple  (10.10.14 23:55:53) 
Sigara içmiyorum, bol su içiyorum. Daha önce kullanip tavsiye ettiginiz bi ürün varsa ismini ogrenmek isterim. Yağı suyla falan seyreltmeden direkt mi sürücem?


  • comeon  (11.10.14 11:04:46) 
Yazın güneş kremi kullanmadan sokağa çıkmayın. Yüzünüzü çok yıkıyorsanız şebeke suyundaki flor cildinizin daha çok kırışmasına neden olur, ona dikkat edin. Beslenmenize dikkat edin, kullanmıyorsanız multivitamin kullanın. E, B2 ve C vitamini eksikliği kırışıklıklara neden olur. Aşırı makyaj yapıyorsanız yapmayın, cildiniz biraz hava alsın ve düzenli spor yapın. Ne kadar çok oksijen tüketimi, o kadar sağlıklı bir cilt.


  • angelus  (11.10.14 11:14:23) 
angelus + 1

vücutta yaşlanma belirtisi kollajen sentezi azaldıkça beliriyor ve kollajen öyle kremlerle filan ciltten emilecek kadar minik bir molekül değil.

ya cilt altına enjtekte edecekler ya da kendin sentezleyeceksin ki bunun için c vitamini lazım.

her gün bi mandalina yesen kremden daha faydalıdır yani.
  • neferkitty  (11.10.14 11:22:02) 
yaz-kış güneş kremi kullanmak lazım
ve yine yaz-kış güneş gözlüğü, gözleri sürekli kısmamak için.
onun haricinde beslenmene, içtiğin su miktarına dikkat edip bir de günlük iyi bir göz nemlendiricisi kullanıyorsan gerisi genetik bence.
  • lily briscoe  (11.10.14 11:23:15) 
burada yazılanlara ek olarak bilgisayar başında gerektiğinden fazla zaman geçirmemenizi tavsiye edebilirim. bir de bu yaş için krem tavsiyesi olarak 3 tane örnek verebilirim. bütçenize uygun olanı alırsınız.

-kiehl's creamy eye treatment with avocado (almdan önce mağazalarından tester isteyebilirsiniz.)
-sebamed anti aging q10 lifting göz kremi
-neutrogena radiance boost göz çevresi kremi (son ikisini gratis veya watsons'larda bulabilirsiniz.)
  • in pyjamas  (11.10.14 11:31:28) 
erkek olmam hasebiyle sadece güneş gözlüğü kullanıyorum. 30u geçtim bir adet kırışık dahi yok.


  • namus ninjası  (11.10.14 11:41:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.