[]

dna testine ibnelik karışmaması için

yurtdışındaki eski kız arkadaş hamile, olayın kahramanı %99.9 benim fakat kız kabul etmiyor, ayrıldıktan sonra başkasıyla birlikte oldum ondan oldu diyor fakat elimdeki raporlara göre başkasından olması mümkün değil çünkü tarihler tutmuyor.

şuan başkasıyla birlikte ve evlenecekler, adamda çocuk kendisinin sanıyor ama yukarıda da söylediğim gibi böyle bir ihtimal yok. herşeyi geçtim adama üzülüyorum, ömür boyu başkasının çocuğunu kendi çocuğu olarak bilecek, öte yandanda kendime üzülüyorum benim çocuğum başkasına baba diyecek. olay böyle boka sardı.

normalde o ülkeye gidip benim nezaretimde dna testi yaptırmam lazım ama gitme imkanım yok, kıza dna yaptır desem olaya ibnelik karışır diye sonuca güvenemiyorum.

sadede gelirsek, uzaktaki birisi için güvenilir dna testi yaptırmak mümkün mü? mesela mahkemeye falan versem avukat nezaretinde dna örnekleri alınır, sonuca güvenirim ama pisleşmek istemiyorum.

başka ne yapılabilir?

 
ben demiştim demek gibi olacak ama sahiden ben demiştim o hatunun gelecek planlarında senin yer almadığını. ayrıca nasıl bu kadar emin olabiliyorsun çocuğun senden olduğuna? tarihlerde uyuşmazlık varsa hadi diyelim kadın salak ve böyle bir riski göze aldı, diğer adam salak mı ki çocuğun kendinden olmadığını anlayamasın bu sebepten?

en temizi mahkeme yolu, diğer türlü mümkün değil o işi halledemezsin.
  • devilred  (10.10.14 21:33:06) 
bence kurcalama çok. bırak mutlu olsunlar. yani ne bileyim pisleşip çocuk üzerindeki haklarını alabilirsin tabi ki mahkeme yoluyla ama o zaman mutlu olacak mısın? çocuk mutlu olacak mı? bilmiyorum. zor bir konu. aile meclisiyle oturup karar vermeniz lazım bence. tek başına bu işin altından kalkamazsın.


  • fayfim  (10.10.14 21:36:54) 
Madem çocuğun senden olduğuna aşırı eminsin adama telefon et/yaz. Böyle bi şüphem var, sen bi test yaptırır mısın de. Evropada bunun için töre cinayeti de çıkmaz. Ama kız seni istemiyo belli ki. En kötü ihtimalle çocuk doğduğunda bi bakarsın fotoğraflarına. Sana benziyosa bu yukarda söylediğimi yaparsın. Gerçi o zaman da artık yuva yıkmış olacaksın ama ne yapalım :p Bence çocuk senden değil. İnşallah da değildir zaten.


  • pandispanya  (10.10.14 21:39:02) 
bırakma kardeşim çocuğunu. seninse ne yap et, çocuk üzerindeki haklarını al.


  • ya ben lan neyse  (10.10.14 21:40:25) 
karnında çocuk vardı ve benden ümidi kestiği için acilen bir baba adayı bulması gerekiyordu, bu da elinin altında hazır olan eski erkek arkadaşını seçti. adam zaten dünden razı olduğu için kabul etti, hemen çocuk yapmaya karar verdiler ( bu arada bebek birkaç haftalık) ve test sonucunda "aa hamileymişim" diye yapma bir sevinç yaşadı. adamda buna zil zurna aşık olduğu için o birkaç haftalık farkı anlamadı.

bu senaryoyu birebir kıza yazıp doğru dimi dedim, hiç bir şey diyemedi :/

en son cümlesi "lütfen çalıştığım yerden biriyle benimle ilgili bir şey konuşupta hayatımı mahvetme oldu".
  • tolga asp  (10.10.14 21:46:57) 
Sen niye kizi bu kadar yalniz biraktin

yemin ediyorum gece gece icim kiyildi, parcalandi.
  • cecilia  (10.10.14 21:52:30 ~ 21:57:07) 
kız seni istemiyor..

zaten çocuk istediğini sen daha önce de ifade etmiştin şimdi ise çocuklu mutlu aile tablosunda sen yoksun. devilred + 1

bu aşamadan sonrası için de fayfim + 1

dna testi yaptırmak için bile yurtdışına gidemiyorsun ki çocuğunu nasıl büyüteceksin ?

bırak böyle kalsın bence..

yalnız o adama çok üzüldüm , başkasının çocuğunu kendi çocuğu filan sanması.

kız yalan söylüyorsa yuh artık
  • neferkitty  (10.10.14 21:52:39 ~ 21:54:09) 
bir bbc belgeselinde duymuştum sanırım, dünyadaki çocukların %20'ye yakını kendi babası tarafından büyütülmüyormuş. Hayvanlarda da böyle bir durum vardı. O adama çok yazık, kadın durumu kullanıyor herhalde -sen çok eminsen-. Kadınlar bazen kendilerini de kandırabiliyorlar gördüğüm kadarıyla, sanırım seninki öyle bir durum.

Ha mutlu olurlar belki o bakımdan sorun olmaz ama, etik olarak bakınca adam kandırılmış oluyor yahu. Bir de doğada en öenmli amaçlardan biri genlerini yaymaktır dersek...
  • rodriguez2  (10.10.14 22:23:46 ~ 22:24:31) 
bu çocuk meselesi ortaya çıktığından beri duyuruda soru sormaktan ve kıza mail atmaktan başka bir şey yapamadın.

oraya gitmek için vize bile alman zor. öğrencisin, işin yok, paran yok, ailen durumu bilmiyor, bilseler de ne kadar destekleyecekler artı kız senden çok farklı bir zihniyette ve orada hayatını kurmuş durumda.

bence hayal kurmayı bırak.
  • mea maxima culpa  (10.10.14 22:25:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.