[]

Vestel o kadar kötü mü?

Emektar fırınımız kek filan kabartmaz oldu böreklerin de altı pişmiyor üstü yanıyor.

Ben de bi fırın alayım dedim. Olmuşken de ankastre olsun, bi de mutfaktaki aspiratör çok dandik onu da değiştireyim dedim.

Vestel'e bi baktım, fena gözükmedi gözüme, fiyatları da çok makul. 3 lü alırsan kampanya varmış ama benim set üstü ocağım var. Yani sadece fırın ve davlumbaza kampamyadan faydalanabilir miyim dedim. Abla yaparız bi şeyler dedi.

Neyse bir de Arçeliğe uğradım. Abbooo çok pahalı. Hemen hemen aynı özellikteki ürünler tam iki misli fiyatta. Üçlü sette kampanya orda da var ama üçünü de almanız lazım dedi. Eee dedim Vestel yardımcı oluyo bak, siz de yapın bi şeyler. Yok onların malı satmıyo, hep indirim yapar onlar. ucuz etin yahnisi işte dedi. Peki size iyi günneer diyip çıktım.

O kadar kötü mü ki Vestel yaa? Adamlar dünyaya satıyo sonuçta. ne kadar kötü olabilir? Kullanan memnun olan var mı?

 
Biz memnunuz ama daha iyi bilenler cevaplasın tabi. Biz dediğim ailem. Vestel ve beko beyaz eşyalar ve senelerdir kullanıyoruz. Şikayetimiz de yok.


  • kendi kendine yasayan yavrucak  (10.10.14 15:53:16) 
Degil ya abartiliyor. Her markanin kotu modeli var belki vestelin oran olarak kotu model orani daha yuksektir.


  • proletarier aller lander vereinigt euch  (10.10.14 15:56:35) 
Çok şey yazacaktım da kısa keseyim: kötü.

Sinbo da kötü mesela. ''Aaa ne güzel ucuzmuş, mal mıyım 3 katı para vereyim'' diyosun ama kullanmasan bile dökülüyor bir süre sonra. Adamın dediği doğru. Satmak için indirim de yapar, parçaları da böler. Yoksa kim alır ki?
  • buzbebek  (10.10.14 15:59:39) 
çok memnunum.

eksisozluk.com
  • [silinmiş]  (10.10.14 16:25:28) 
Ben kullandim kotuydu cok


  • sirena  (10.10.14 16:55:13) 
Ben cok memnunum vestelden. Telefon alacak olsam telefonunu da alirim.


Hem kaliteli hem uzun yillar goturuyor aldigim seyler. Ithap bagimlisi ve sevdalisi olduguz icin begenmememiz normal cunku turk mali urunler.
  • fakyoras  (10.10.14 17:00:20) 
Ben de Vestel'in hangi ürününü kullandıysam sorun yaşadım. Hele seneler önceki o televizyon fiyaskolarını asla unutmam. Evimdeki bütün televizyonların Vestel olduğu, hepsinin de zırt pırt sorun çıkardığı 90'lı yıllar.


  • osurdum  (10.10.14 17:03:31) 
ben markaya bakmıyorum. beyaz eşyaların hepsini zamanında siemens ten aldım başka markalara neredeyse hepsini alabileceğim parayı sadece buzdolabına bayıldım. sonuç çamaşır ve bulaşık makinesi kötü buzdolabı da fena değil. çamaşır makinesi baya berbattı 3 kere filan tamir gördü yarı parası kadar para harcadım bi daha bozuldu 20 TL ye hurdacıya verdim. açtım interneti en ucuz indesit buldum 9kg 750tl hemen aldım. havalandırma programı filan da var. çok memnunum valla :) git ucuz olanı al. ha bazı markalar adı duyulmamış filan ben de almam onları ama baktım indesit artık her yerde var ve baya kullanan var aldım. memnunum.


  • ergenpezeveng  (10.10.14 17:13:37) 
valla ucuz buldum mu alıyorum. evde sinbo ürünü var genelde. işimi görüyor.
benim yaklaşımım şu:
bir ürünün uzun ömürlü olmasına gerek yok, çünkü hep daha gelişmişi çıkıyor. A+ enerji seviyelisi çıkıyor, ya da daha sessizi... o bakımdan bu tür eşyalara çok para vermeyi sevmem.
  • siradisi00  (10.10.14 17:29:50) 
ben evi eşyalı tuttum, evdeki tüm eşyalar ya vestel ya da vestelin alt markaları 1 senedir oturuyorum daha sorun çıkartan olmadı


  • mirty  (10.10.14 17:38:11) 
bütün bu aletlerin kullanma kılavuzlarını ve teknik kılavuzlarını çeviriyorum.
neredeyse her marka için.
kabaca şöyle diyebilirim:
davlumbazlar arasında teknoloji farkı yok, belki kullanılan malzeme kalitesi değişebilir, ama çok büyük oranda değil.
fırınlar arasında teknoloji farkı var, özelliklerine bakın derim. gerçi yüksek teknolojili bir fırın pahalı olabilir.
  • yalnux  (10.10.14 17:45:41) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.