[]

Ne Giyeyim Ben? (Kıyafet Önerisi, Kombin İçerir)

Merhaba. Yine ne giyeceğimi bilmediğim dönemlere geldik.

Bana birkaç kombin yapsanıza. Öyle yapın ki gidip alayım hemen. Şu mevsimlerde ya üşüyor ya terliyorum, sezonluk kıyafetim yok resmen. Ayakkabı olsa da olur olmasa da olur; ama tişört gömlek kombinasyonunun dışına çıkmak istiyorum. Aksesuar falan önermenize de gerek yok.

Neye göre önerelim yahu falan derseniz, işinize yarar mı bilmem; ama zayıf, uzun boylu, uzun saçlıyım.

 
Uzun kollu polo(laci olur, koyu yeşil olur,bordo olur), trenchcoat (ya da hoş görünen bir ceket), koyu renk kot.


  • afush  (10.10.14 14:26:45) 
Koyu renk kot, tek renk bir sweetshirt (polo mantıklı evet). Üstüne şık bir ceket (örgü ceketler hoş olabilir) üşüdüğünde giymeye iyi olur bu.

Renk olarak bordo ve lacivert favorim. Fakat farklı renk kombinlerine bakabilirsin. Hardal sarısını da severim çok insana enerji verir gibi gelir. Kırmızı sana çok yakışır diye düşünüyorum. Bir de koyu yeşil. Bunları kombinle artık kendin :))
  • kendi kendine yasayan yavrucak  (10.10.14 16:14:58) 
kendi kendine yasayan yavrucak, ben sarı ve turuncuyu çok seviyorum aslında, hardal da olabilir o yüzden. öte yandan yeşil, kırmızı ve sarı giyersem şu hassas günlerde beni bayrak sanıp yakabilirler alsalskd

afush, öyle koyu renkler iyice içini karartmaz mı insanın ya? kışın zaten her yer karanlık. (bunlar hep kıyafetten anlamadığımdan sorulan sorular)
  • g man  (10.10.14 16:26:18) 
Bir de trençkot dış mekan kiyafeti sonuçta kombinde önermeyi uygun görmedim. Kaliteli ve tek renk spor-klasik arası mevsimlik ceketleri daha çok beğeniyorum ben. Uzun degil yani kısa. Onlara da bir bakabilirsin.


  • kendi kendine yasayan yavrucak  (10.10.14 16:28:34) 
g man, haklısın ben de sarı turuncu kırmızı gibi renkleri çok seviyorum. Ayakkabılarım kırmızı genelde zaten üstüne koyu yeşil filan giymeyi çok seviyorum ama (ciddi söylüyorum bunu) içerisine biraz sarı eklemeye çekiniyorum taşıdığı siyasi anlamdan dolayı. Ondan dolayı yeşil yerine lacivert kullanmaya başladım ben de ^^ tabi arada giyiyorum hala :)

Lila yada mor sever misin? Sıcak renkler onlar da. Onları da kombinleyebilirsin.
  • kendi kendine yasayan yavrucak  (10.10.14 16:38:33) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.