[]

Apple Genius Bar Olayı

Selamlar.

Çok sıkıntılı bir durumdayım bu telefondan dolayı. İphone 5s telefonumla ne zaman arama yaparsam telefon kesiliyor. Aklınıza gelebilecek her türlü çözümü denedim. Belli ki telefon bozuk. Apple store'a götüreyim dedim ama abd'den alındığı için ücretsiz değiştirmiyorlarmış sanırım. Ama gidip parasıyla da değiştiririm, sorun değil de istanbul'da genius bar randevusu almak imkansız, gece 12'de de pusuya yattım ama yer bulunmuyor. Cumartesi açılış saatinde gidip kuyruğa girsem randevusuz baktırabilir miyim? Baktırmam lazım çünkü bildiğin telefonla konuşamıyorum çok acil durum, kimse hiçbi teknik servis vs çözüm bulamıyor soruna, zaten internette de benden başka bu sorunu yaşayan yok. Nasıl yapayım? Aleti bu halde satabilcek olsam satıp başka bi şey alcam ama o da mümkün değil. Yardım edin nolue yoksa camdan atıcam amk şeyini. Randevusuz gitsem almazlar mı hiçbi şekilde?


 
Randevusuz kesinlikle almıyorlar. Kesin bilgi, denendi onaylandı. Olay bile çıkardık.


  • roket adam  (10.10.14 10:10:41) 
hattını başka telefona takıp denedin mi? sim karttan falan da olabilir.


  • esenboga  (10.10.14 14:10:02) 
Denedim her şeyi diyorum ya hocam, sim karttan değil.


  • bugunku antremanda goz dolduran futbolcu  (10.10.14 16:09:30) 
yok benim genius bar'da farklı yerlerden tanıdıklarım vardı ama sisteme randevu girişi olmadan alamıyorlarmış. denendi yani randevusuzluk olayı, olmuyor.


  • xenophobe  (10.10.14 16:28:14) 
İngilizce arattım, sorunu buraya detaylı yazmadım. Yüzlerce farklı şekilde arattığım halde bu sorunu yaşayan yok. Orda yazılanlar da benim yaşadığımdan farklı şeyler.

Apple zaten tamir yapmıyor, değişim yapıyor. Bu nedenle apple'a götürmek istiyorum ben.
  • bugunku antremanda goz dolduran futbolcu  (10.10.14 16:52:58) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.