[]

ritim bozukluğu

6 gün önce sigarayı bıraktım. orta yüksek tansiyon sorunum var. filtre kahve içerdim, çok çok azalttım.

dün çok stresli bir şekilde uzun süre çalıştım. öğle yemeğine çıkamadım. öğleden sonra civarında fark ettiğim fakat fazla sallamadığım bir ritim bozukluğu başladı.

akşam eve gittikten sonra gece boyu sürdü. sonra azaldı ve bitti. bu sabah hiç bir şey yokken araç kullanırken birden yine hissettim.

yaptığım araştırmalar sonucu sigarayı bırakanlarda böyle sorunlar olabiliyormuş. bu konuda bilgisi olan var mı? şuan bile arada sallaıyor. kendimi iyi hissediyorum ama biraz garip bir duygu. ne yapayım sizce?

 
doktora git.


  • 9uncu nesilim ama para bende  (10.10.14 10:01:53) 
hemen her konuya yazıldığı gibi "doktora git, hemen git, acil git" demeden önce fikri olanlardan biraz bilgi alayım mümkünse. bende çok doğal olarak doktora gitmeyi biliyorum.


  • zam sampiyonu domates  (10.10.14 10:04:00) 
dostum bu öyle başım ağrıyor vb. gibi bir durum olmadığı için buradan sana yapılacak her türlü yorum seni yanlış yönlendirir.

yüksek tansiyon, taşikardi, dolaşım bozukluğu, sigarayı bırakmandan dolayı psikolojik olarak panik atak vb. gibi bir sürü durum olabilir.

git doktora güzelce bir ekg'ni çeksinler gerekirse kan tahlili yapsınlar kafan rahat olsun.
  • 9uncu nesilim ama para bende  (10.10.14 10:15:14) 
kesin doktora git ama gidene kadar geçecek sürede nefes alıp verişine dikkat et, düzenli ve derin nefesler al.
ciğerlerin bayram etsin yani temiz havayla. Ayrıca çok oturma. Arada kalkıp hareket et.
İnsan sağlığından önemli bir iş olabilir mi ya? Dünyayı mı kurtarıyorsun? Yasal olarak sana verilmiş olan öğle arası HAKKINI kullan. Hiçbir şey senden önemli değil önce bunları düşün. Ve son olarak da tekrar ediyorum, kardiyolojiye görün. Yaş kaç?
  • safepassage  (10.10.14 10:22:54) 
yaş 26. şuan biraz daha iyiyim. tekrar başlarsa gideyim doktora.


  • zam sampiyonu domates  (10.10.14 10:25:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.