Selamlar, Lenovo g500 laptopumun ekran kartını güncelleyeyim dedim başıma iş açtım. Ekran kartı intel hd 4000. Kullandığım işletim sistemi windows 7 (64 bit diye biliyorum, 32 bit ise bu sorun olur mu?). Sorun şu; intel'in sitesine girdim, ekran kartımın yazılımını bulup indirdim. Daha önce hiç bir
Selamlar,
Lenovo g500 laptopumun ekran kartını güncelleyeyim dedim başıma iş açtım. Ekran kartı intel hd 4000. Kullandığım işletim sistemi windows 7 (64 bit diye biliyorum, 32 bit ise bu sorun olur mu?).
Sorun şu; intel'in sitesine girdim, ekran kartımın yazılımını bulup indirdim. Daha önce hiç bir sorunum yoktu. Sadece bir oyunda sıkıntı vardı ve güncelleme yaparsam belki düzelir dedim. Güncellemeyi yaptım, bilgisayarı tekrar başlattım. Açılınca ekran gidip gelmeye başladı. Çok sık, saniye bile sürmüyor. Aynı selektör yapar gibi gidip gidip geliyor. Çözümü nedir, bi el atalım lütfen.
0
o cihazda tahminim hibrit ekran kartı var. biri amd yada nvidia diğeri de intel hd4000. Hibrit sistemlerde cihaza göre tasarlanmamış bir sürücü kullanınca sapıtıyor makine. windows 8.1 de o sorunu gidermişler gibi görünüyor. ancak windows 7 de muhtemelen lenovo'nun resmi sürücülerine bağımlısınız. böyle bir abukluk var.
0
windows 7 lerde önceki drivera dönme gibi bir şey mi vardı yoksa ben işkembeden sallıyor muyum
0