[]

spor sorusu

kosu bandinda -benimkinde hiz seviyesi 3-6-9-12 seklinde ara degerler de var tabi-
postaci yuruyusu denilen bi olay var kosmuyosun ama ciddi anlamda delirircesine yuruyosun ben de bu 6-7 seviyelerinde degisiyo.


simdi ben bu sekil yururken elime 2kglik agirlik alsam max 40dk yurusem
kollarda bisepsleri neyin sisirir mi
yoksa sarkik kolu toplar mi?

kol da kas istemiyorum ama sarkik da kalmasin

sismancana hatunum

 
40 dakika ağırlıksız yürü de sonrasına bakarsın. ben daha önce ağırlıkla yürüyeni görmedim. grup derslerine katıl, spinning yap ne bileyim crunch yap, boks yap.


  • fallthepieces  (09.10.14 22:37:06 ~ 22:39:26) 
yok inceden var neden var olduklarini bilmiyorum boyle minik toplar! hic sevmiyorum da. tez canli insan olunca hemen herseyi bi arada yapip kisa surede kurtlma istegm var yoksa basedemem:))

olacaksa pilatesle cikan kasa raziyim ama olmasa daha iyi olur:)

ha bir de @freekara hayatimda ilkkez sporla ugrasmiyorum musabakalara cikmasamda spor gecmisim var
  • indescribable  (09.10.14 22:41:45) 
bir kere kosu bandinda yurume cok zararli. kosu bandi bir spor aleti olmasi icin yapilmadi. kalp efor testi yapmak icin yapildi, kisa sureler kullanima yonelik yani. kosu bandinda kosarken/yururken normal hayatta kostugundan farkli agirlik dagilimi oluyor. hem ayak bileklerine, hem dizlerine cok buyuk yuk bindiriyorsun ve ilerde, yasliliginda sikinti cekersin.

hayir elinde agirlikla yurumek bir ise yaramaz. sonucta kaldirip indirmiyorsun o agirliklari, bicep kaslarini kullanmiyorsun.

pilates senin isini gorur. vucudu topluyor fakat kasli gibi gorunmuyorsun cok.
  • gerard  (09.10.14 22:45:43) 
Koşu bandında yürümeyin çok zararlı, onun yerine çıkın beton zeminde yürüyün o çok faydalı çünkü hey allahım ya. Koşu bandında yürüyün lakin 6/7 km/h ile yürümeyin; 5 km/h sonrası koşu moduna geçersiniz. Yürüyecekseniz 5 km/h en uygun hız. Siz öyle koşu bandı zararlıdır türü şeylere aldırmayın rahat olun lakin koşu bandında ağırlıkla yürümenize gerek yok, ağırlıkları klasik vücut hareketleriyle çalışırken kullansanız yeter.


  • angelus  (09.10.14 22:52:15) 
@angelus hayir betonda da yurumeyin. tartar zeminde kosup yuruyemiycekseniz yapmayin zaten. ben kosu bandi yuzunden sakatlanmis bir insan olarak tecrubelerimi paylasiyorum, dinlemek isteyen dinler.


  • gerard  (09.10.14 23:11:41) 
hatunun kolu oyle sismez. sarkik kolu toplamak istiyorsan triceps caliscaksin, tricep dips yap. google'la gorursun nasil oldugunu.


  • earthsea  (09.10.14 23:13:25) 
Şişmansan kolunda da yağ vardır. Onu elinde dambıl taşıyarak eritemezsin. Koşamıyorsan senin için en iyi koşu bandı egzersizi eğimi arttırıp uzun uzun yürümek, koşabiliyorsan hiit.

Ağırlıklarla da bu;

www.bodyforumtr.com
  • arnold schwarzeneger  (10.10.14 08:54:32) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.