[]

Kotu Olacagina Hic Olmasin mi?

ya deli gibi sevip, asik olup akliniza gelebilecek en kotu sebepten ayrilacaksiniz ve bu ayriligin actigi yara yuzunden bir daha baska kimseyle olamayacaksiniz;

ya da butun hayatiniz boyunca asik olmayacaksiniz.

hangisini secerdiniz?

cevaplarla beraber yas, cinsiyet, asik olup olmadiginizi ve bu tecrubenin iyi mi kotu mu sonuclandigini da belirtirseniz sevinirim.

edit: soruda verilen senaryonun benimle bir alakasi yok, ben mutlu mesut iliskisi olan bir insanim :) sadece bu konuda dusunulenleri merak ettim. zaten cok suni bir senaryo oldugunun ben de farkindayim.

 
"bu ayriligin actigi yara yuzunden bir daha baska kimseyle olamayacaksiniz"--yok öle bi dünya :) uzun sürebilir ama sonra yine olursun, seversin illa.
her türlü "butun hayatiniz boyunca asik olmayacak" olmayı istemezdim. ki aşkın hastalıklı bişey olduğunu düşünmeme rağmen.
31K, aşık olduydum bi keresinde. nasılını düşünüp değerlendirecek vakit geçeli çok oldu.
  • niye ama  (09.10.14 22:01:04) 
deli gibi aşıksam aklıma gelebilecek en kötü ayrılık biçimi o'na bir şey olması, ölmesi vs olurdu.(allah korusun -imana geldim- )
zaten böyle eşini/sevgilisini çok sevip kaybedip bir daha kimse ile olamayan insan çoktur, çünkü bence bir tek ölüm tamamlanmamış , bitmemiş bir ayrılıktır, kopamazsınız bir türlü.
ben yine de ısrarla öldükten sonra bile olsa o'na kavuşmayı beklerdim ikinci seçenekte zaten aşık olamayacağım, e o halde onun aşkıyla öleyim.

1.
  • neferkitty  (09.10.14 22:21:52 ~ 22:25:13) 
erkegim,

7 yillik iliskim bittiginde bir daha kimseye asik olacagimi dusunmuyordum, daha dogrusu istemiyordum.

2 ay sonra asik oldum. ;) cokta mutluyum , aklima bile gelmiyor digerki. hatta iyiki bitmis lan.
  • duyurumvar  (09.10.14 23:19:58) 
Her iki durumda da yalnız öleceksem bari aşık olup öleyim. Kesin kararım.


  • yarmasimo  (10.10.14 10:41:26) 
Yaş 22 erkek aşığım.Son 7-8 ayda tecrübelerimden söylerimki verdiğin iki seçenekte hayatta olacak seçeneklerden değil.
Öyle onsuz yaşayamam tarzı olayları ben de yaşadım ama merak etme bal gibi yaşarsın hatta benim duyurulara bak zamanında afallamışım resmen şaka gibi ama sevgili değiliz hayat öyle bir şey ki bir zaman karşına öyle acımasız şeyler çıkarıyorki sonra duyarsızlaşıyorsun.

  • WrAiTh  (10.10.14 10:58:19) 
Hic yasamayip bu duygunun nasil olduğunu baskalarindan dinleyecegime, bir kez bu duyguyu tatmak isterim tabii ki.


  • LXXVII  (10.10.14 19:50:35) 
kötü olacaksa hiç olmasın amk o kadar güçlü değilim daha. 23 e


  • Solem  (10.10.14 19:52:34) 
Ben şu an 1 numaranın canlı örneğiyim.
Hiç aşkı tatmamış olmayı istemezdim.

@Solem o kadar güçlü değilim demiş, doğru demiş, ben de değildim ama güçlenmek zorundasın.

Edit: 27, k
  • buzbebek  (10.10.14 20:10:47 ~ 20:11:13) 
İlki. Bir daha kimseye aşık olamama fikri garip geliyor bana. Zaman iz bıraksa bile tamir ve cila işini çok iyi yapıyor.

31k - aşık oldum - kötü tecrübeye inanmam
  • aychovsky  (10.10.14 20:14:06) 
ya hep ya hiç şeklinde bi motto koymussun kendine yapma, kötü olacagına hiç olmasın evet, ama sen olmasını istediğin için ikinci seceneği koyuyorsun kendine ki biraz olsun rahatlayabilesin, neden hiç aşık olmayacakmışsın ki bunu kimse bilmez o yüzden kötü olacağına hiç olmasın ve sen yine başka biriyle güzel seyler yasa pozitif:) neyi çağırırsan o gelir


  • runlolarunn  (10.10.14 20:44:55) 
-insan bir kez aşık olur. doğru.
-ama pek çok kez sevebilir.
-hayatını birisiyle birleştirmek için, sevgi yeterlidir. tabi bir de para. bak konu nerelere gidiyor :)
  • gokhan atestepe  (12.10.14 14:03:56 ~ 14:04:28) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.