[]

Burada ne yazıyor

Biraz uzun ama özet şeklinde önemli kısımları yazabilir misiniz ? Başına bir şey gelmiş ama tam olarak anlamadım





This is the hardest letter I have ever had to write; unfortunately I have very sad news. There is no easy way to tell it.. My dearest puppy Balzac crossed the rainbow bridge on September 24th. As you all knew, he was only 1,5 years old.
Since that Wednesday, I’ve been trying to accept the fact that he’s gone; and I believe, I owe you guys an explanation, so here it is..

It was a typical day and everything was just fine. I got back home from work, and took Balzac out for our evening walk. He was so happy, as usual, as he always been. He ran around in his own way, and played with a few dogs. Then, on our way back home, while he was sniffing the grass, a german shepherd kinda dog came behind us. Balzac was on leash, but that dog was NOT. It had a muzzle, and the minute it came and sniffed Balzac, it growled and took off the muzzle with just one head spin – and bit him on the waist. I had no time to cut in. Me and I guess some people around tried to stop it, I think that dog’s owner was trying that too; but sadly that dog didn’t stop biting until Balzac’s heart stopped. That dog didn’t open his jaw until he killed my Balzac. The second it left him, I took him in my arms – and screamed for a taxi. I still had hope to keep him alive. I took out his tongue out, and tried to let him breathe.
In the cab, I “heard” his last breathe – and saw his pupils were still. I didn’t want to believe that he passed away. I believed he was in a kind of shock or something. The minute we went to the ER of the pet hospital, the vet knew he was gone, and be never brought back again. He said his waist was broken, and his endocrine organs were torn badly.

There are no words to express or ease my pain. It is still hard to believe that this happened. All my life and plans were based on Balzac. We were going to travel together, grow up together, do EVERYTHING together. And now, he’s gone. And I’m here thinking about him all the time with heartache. All I want from you people is to believe me that I did everything I could to rescue him. But I didn’t have the power to open that dog’s fucking mouth.

It was NOT an accident. A person’s irresponsibility KILLED my little innocent puppy.

 
1,5 yaşındaki Balzac isimli köpeği çarşamba günü ölmüş.

köpeğini dolaştırmaya çıkarmış, sonra eve dönüş yolunda tasmasız ama sahipli bir alman kurdu benzeri bir köpek gelip boynunu ısırmış. sahibi hemen veterinere götürmüş ama maalesef bir şey yapamamışlar. boynu kırılmış. bir kaza değil, bir cinayettir diyor yaşananlar için son olarak.
  • sen git ben geliyorum  (09.10.14 20:39:51 ~ 20:40:17) 
Boynu değil beli bu arada.


  • heritage  (09.10.14 20:42:49) 
24 eylül'de 1,5 yaşındaki yavru köpeğini, balzac'ı kaybetmiş. çok üzgün.

tasmasız, alman çobanı cinsi bir köpek saldırmış balzac'a yürüyüş sırasında. bakzac'ın tasması bağlıymış, saldıranın değilmiş.

belinden ısırmış. balzac'ın kalbi durana kadar ısırmaya devam etmiş.

saldıran köpek balzac'ı bırakır bırakmaz balzac'ı kucaklamış. taksi bulmak için bağırmış. balzac'ın dilini dışarı çıkarmış nefes alabilsin diye. taksideyken son nefesini "duymuş". göz bebeklerinin kımıldamadığını görmüş. öldüğüne inanmak istememiş. hayvan hastanesinin aciline gittiklerinde vet. yapılacak bir şey olmadığını anlamış. belinin kırıldığını ve hayati organlarının feci zarar gördüğünü söylemiş.

acısını anlatacak ya da dindirecek kelime olmadığını, bu olana halen inanamadığını, bütün hayatının ve planlarının balzac'a odaklı olduğunu söylüyor. her şeyi beraber yapacaklarmış balzac'la. seyahate gideceklermiş, beraber büyüyeceklermiş. artık o yok diyor. onu hep büyük bir acıyla düşünüyorum diyor. sizlerden tek istediğim onu kurtarmak için elimden gelen her şeyi yaptığımı anlamanız diyor. ama o köpeğin lanet olası ağzını açacak güce sahip değildim diyor.

bu bir kaza değildi, benim masum yavrumu bir insanın sorumsuzluğu öldürdü diyor.

...

çok üzüldüm ben de okurken. kedilerim var, empati kurdum.
  • m e l t e m  (09.10.14 20:48:51 ~ 20:50:12) 
Yazdığım en zor mektup, maalesef üzücü haberlerim var. Söylemek hiç kolay değil. 24 Eylül günü sevgili puppy Balzac öldü. Bildiğin gibi sadece 1bucuk yaşındaydı.
Çarşambadan beri onun gidişini kabullenmeye çalışıyorum. Ve inanıyorum ki size bir açıklama borçluyum. İşte burada...

Sıradan bir gündü ve her şey iyiydi. İşten eve geldim ve Balzac'ı akşam yürüyüşüne çıkardım. Hep olduğu gibi çok mutluydu. Oraya buraya koşuşturdu ve birkaç köpekle oynadı. Sonra eve dönüyorduk, o çimleri koklarken, alman çoban köpeği arkamızdaydı. Balzac tasmalıydı ama köpek değildi. Apızlığı vardı ve Balzac'ı kokladı. Hırlamaya başladı ve kafasını bir anda sallayarak ağızlığı çıkardı. Ve Balzac'ı belinden ısırdı. Ben ve birkaç insan durdurmaya çalıştık. Sanırım köpeğin sahibi de durdurmaya çalışıyordu. Fakat maalesef köpek durmadı ve onu öldürene kadar ısırdı. Balzac'ımı öldürene kadar çenesini açmadı. Sonra bıraktı, hemen alıp taxiye bindirdim. Onu hayata döndürebileceğimizi umuyordum hala. Dilini dışarı çıkardım ve suni tenefüs yapmaya çalıştım.

Taksideyken onun son nefesini duydum ve göz bebeklerini gördüm. Onun gittiğine inanmak istemiyorum. Sanırım şoktaydı ya da öyle bir şey. Dakikasında hastaneye gittik, veteriner öldüğünü anlamıştı ve hiçbir zaman geri gelmeyecekti. Belinin kırıldığını söyledi ve organlarının kötü olduğunu.

Acımı anlatacak söz yoktur. Hala inanmak için çok zor bu yaşananlar. Tüm hayatım ve planlarımda Balzac vardı. Birlikte tatile gidecektik, birlikte büyüyecektik, her şeyi birlikte yapacaktık. Fakat şimdi o gitti. Hep onun iyi olduğu zamanları düşünüyorum. Tüm istediğim, her şeyi yaptığıma dair insanların bana inanması. Onu kurtarabilirdim, fakat o köpeğin siktiminin ağzını açacak kadar güçlü değildim.

Bu bir kaza değildi. Bir insanın sorumsuzluğu benim küçük, masum puppy mi öldürdü.
  • secilmis uye  (09.10.14 21:02:42 ~ 21:08:26) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.