[]

Yeni Kartuş Mu, Yeni Yazıcı Mı?

Elimde eski çağlardan HP Photosmart C3100 yazıcı var, fakat kartuş yok. yeni kartuş bulamıyorum. Bu işten anlayanlara sorum şu, yeni kartuş mu arayayım yoksa ufaktan yeni bir yazıcı alayım?
yeni kartuş bul derseniz, izmir'deyim, nereden bulabilirim? fiyatı ne kadardır? (internette bulamadım, belki muadili vardır, onu da ben bilmiyorum.)



 
Bimeks vb sitelerde var ben Sahibinden com dan aldım. 336 343 kartuş noları


  • karabela  (09.10.14 18:28:10) 
yeni alırdım.


  • sutlu nescafe  (09.10.14 18:37:59) 
kartus doldur? ya da en kotu ebay filan var.


  • fortisvita  (09.10.14 18:49:53) 
Mevcut kartuşu doldurun.


  • grgn  (09.10.14 19:31:07) 
doldur. 25 30 liraya dolduruluyor. Mürekkep alıp kendin bile doldurabilirsin.


  • anonymice  (09.10.14 19:32:49 ~ 19:33:11) 
kartuş yok demiş adam, nasıl doldursun?

bence yeni yazıcı. kartuşlar zaten neredeyse yazıcı fiyatında.
  • bir fincan kahve ile film izlemek  (09.10.14 19:33:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.