[]

Psikolojik Yardim Almam Gerek

Selam.

21 yasinda er kisi. hayata karsi negatif bakislarimla taninirim. piskopat bir insan oldugumdan cekiniyorum. en ufak bir olumsuzluk gozumde buyuyor. pimpirik sahibiyim. ornek verecek olursak; gecenlerde onemli bir bolgemde bir sorunum olabileceginden suphelendim. doktora gittim ve doktor yaptigi muayene sonrasi hicbirsey olmadigini soyledi. fakat ben hala birsey var diye supheleniyorum. kolumda nokta kadar bir sizi oluyor kafam oraya kayiyor sonra kolum agrimaya basliyor mesela. bu her uzvum icin gecerli. ayrica insanlar bana cok sig ve siradan geliyor. muhabbet edesim gelmiyor insanlarla. kiz arkadasim var fakat bana nasil katlandigini bilmiyorum. hayatimi yasayamiyorum hayata karsi negatif olmam yuzunden. bana yardim edin. psikolog arkadaslar!!!


 
Özel mesaj attım.


  • jesterdvine  (09.10.14 14:19:05) 
psikopatlık bu değil onu söyleyebilirim.


  • r_u_h  (09.10.14 14:26:21) 
keşke her psikopatlık böyle olsa <3
yaşının getirdiği bir süreçten geçtiğin için kendine takmış olabilirsin. bol bol sosyalleşmeye çalış. git spor yap, arkadaşlarınla buluş, eğlen, keyiflen.

  • dessy  (09.10.14 14:29:33 ~ 14:43:22) 
kolundaki küçük sızıyı takman ve psikolojik olarak büyütmen gerçekten sorun.

neden psikiyatrist/psikolog/psikoterapiste görünmüyosun bu durumdan şikayetçiysen? içine daha da kapanma. kapanırsan asıl o zaman psikopatlaşırsın.
  • seksen9  (09.10.14 14:41:52) 
Kardesim yaziyor sandim yaziyi gorunce. Kesinlikle iyi bir doktora girmen sart. Biz psikiyatriste gitmistik su an sanki bu durumlari yavas yavas atlatiyor gibiyiz. Kendin cozemeyecegini inaniyorsan mutlaka yardim al.


  • herseyi birakip gitmek istiyorum  (09.10.14 15:58:57) 
dayıt böyle düşünüyorsan ilk işin psikiyatriste gitmek olsun. ya da psikolog, bilmiyorum. ben ilaç yazılması gerekeceğinden neredeyse emin olduğum için psikiyatriste gitmiştim, nitekim ilaç verdi gayet iyi anlaşıyoruz hiç "sen psikoloğa gitmelisin" demiyor, dayıyor ilacı.

duyuru üzerinden sana en fazla tavsiyelerde bulunabilir, omzunu sıvazlayabiliriz. bunlar kısa vadede işine yarayabilir ama uzun vadede profesyonel destek alman gerek. o yüzden işin uzmanına git.
  • pescador  (09.10.14 16:07:03) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.