[]

İspanyolca öğrenmelik basit online kaynak

selamlar,

i am
you are

seviyesinden tense'leri bitirecek kadar düzenli bir şekilde ispanyolca öğrenebileceğim basit anlatımlı bir internet sitesi arıyorum.

açıklamalar türkçe, fransızca veya ingilizce olabilir.

daha önce 2 sene boyunca ispanyolca dersleri aldığım için kendi kendime bakarak belli bir seviyeye gelebilirim diye umuyorum.

soft kaynak önerisi olan var mı?

 
pimsleur


  • sopiro  (09.10.14 13:31:19) 
duolingo'yu seviyorum ben


  • soso  (09.10.14 13:36:51) 
bulursan fluenz
yoksa duolingo+pimsleur+ güzel bir gramer kitabı

fluenz'i çok övüyorlar, amazon'daki yorumlar da iyi.
  • Sarix  (09.10.14 13:44:21) 
fluenz'i duymamıştım hiç, şimdi baktım da övüyorlar hakikaten. ancak kelime konusunda zayıfmış. daha çok yavaş ve sağlam ilerleyen bir yapıda sanırım kendisi. gramer için diğer hepsinden daha etkili olduğu söyleniyor.

dolayısıyla kelime için duolingo, gramer için de fluenz mantıklı olabilir. aynı zamanda michel thomas var tabii, ona da bakabilirsin.
  • soso  (09.10.14 14:01:31) 
0'dan öğrenmek için değil de her kur bittiğinde tekrar veya pekiştirme için notesinspanish.com'un podcast'lerini öneririm. Ben diye bir İngiliz adam ve Marina adında İspanyol bir kadın var, evli bunlar. İlk seviye için Marina ağırlıklı olarak İspanyolca konuşuyor, diyaloglar hariç Ben de Marina'nın söylediklerini uzun uzun İngilizce açıklıyor. Orta seviyeden itibaren sadece İspanyolca konuşuyorlar. Marina süper İspanyol aksanı öğretirken, Ben de yabancı olduğu için yavaş konuşuyor ve söyledikleri daha anlaşılır oluyor. Ayrıca Skype üzerinden konuşma dersleri de veriyorlar.


  • aychovsky  (09.10.14 14:06:29 ~ 14:10:39) 
duolingo'yla başladım en basitinden. sıkıcı görünmüyor. zamanla diğer önerilere de bakacağım.


  • esas itibariyle  (09.10.14 14:12:58) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.