[]

Sözlükte futbol tartışanlar

Sizce de abartmiyolar mi? Din mezhep meselesine dondurduler iyice isi. Bu insanlarin baska isi yok mu? Sizin gorusleriniz neler?

Not: futbol izlemeyi severim.


 
boş iş. boş adamlık.


  • bugunku antremanda goz dolduran futbolcu  (09.10.14 01:31:38) 
ikinizede +1


  • yorumlu yorum  (09.10.14 01:32:51) 
futbol muhabbeti boş ama şike olayı türkiyenin durumunu anlattığı için çok da boş değil.


  • fayfim  (09.10.14 01:36:15) 
ssg kaliteyi falan boşverip hit için sözlüğü ergen yuvasına çevirdi. o yüzden nerede beyinsiz, spor ahlakını geçtim direkt olarak ahlak kavramı hakkında hiçbir fikri olmayan, futbol adam bıçaklamaktır diyen barzo var hepsi sözlüğe doluştu. en seviyesiz forumlarda bile bu kadar iğrenç tartışmalar görmüyorum ben.

tüm bunlara ek olarak link yalvarıcıları var bir de, google'a hede hödö izle yazmaktan aciz tipler. sporun her türlüsünü severim. geçtiğimiz yıla kadar sözlükte maç başlıklarını okumak, izleyemediğim maçları sözlükten takip etmek benim için çok büyük keyifti. o zaman da mal vardı ama bu kadar yoktu. şimdi lanet olsun diyorum ne zaman maç başlığına girsem.

abi hayır anlam da veremiyorum ya. bak a 101'i yağmalayan yamyamları bile anlıyorum bir noktada. ama iki insan tuttuğu takım yüzünden nasıl birbirinin anasına bacısına küfreder, sporda alınan başarıyı nasıl tecavüz gibi iğrenç bir şeyle özdeşleştirip bundan gururla bahseder aklım havsalam almıyor. toplumun geneline yayıldığı için farkına dahi varılamayan çok ciddi bir ruh hastalığı bu bence.

böyle konuştuğuma bakmayın, ben de stadyumda el çırpıp gol kaçınca çığlık atan birisi değilim. rekabeti, yer yer çirkefliğe varan sürtüşmeleri, ortalığı inletmeyi falan severim. ama metroda birsürü insanın içinde ANANIN AMINA KOYAYIM diye tezahürat yapmak, sikmeli sokmalı futbol konuşmak ne bileyim abi iğrenç ya. öyle böyle değil feci tiksiniyorum. bu küfürleri normalde ederim ama sporla, futbolla bağdaştıramıyorum.
  • pescador  (09.10.14 01:37:01) 
Pescador +1

Tamamen aynısını düşünüyorum her cümlesine katılıyorum.

Adaleti, ahlak ve etiği geçtim. Pozisyon yorumlarındaki iki yüzlülükleri de geçtim. Bir insan başka bir insana sadece rakip takım taraftarları oldukları için nasıl "orospu çocuğu" diyebiliyor onu anlayamıyorum. Hayır maç izlerken ya da başka bir şeyde o konsantrasyon ile ağzından kaçıyor, o küfrü edebiliyorsun ama o temalı tezahüratlar veya entryler anlık refleks değil. Bildiğin planlı kafada kurulan nefret. Garip
  • nawar  (09.10.14 04:08:14) 
spor kanalını takip etmiyorum o yüzden her gün debe listesine giren tuğla gibi beşiktaş entryleri hariç futbol yazısı görmüyorum. size de tavsiye ederim.

not: futbol izlemeyi severdim. türk futbolunun geldiği noktada gereksiz bir zaman kaybı olarak görüyorum.
  • bira sisesi kapagi  (09.10.14 10:08:37) 
bilirsin, maça küfretmeye-bağırıp çağırıp rahatlamaya(!) giden tipler var.

ha bunların evde olup pek ses çıkaramayanlar burada rahatlıyor işte.
  • doxanikee  (09.10.14 10:14:08) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.