[]

Michael Jackson un bir tv showu vardı

konser gibi bişeydi.başlarda justin timberlake gibi sanatcılar çıkıp şarkı falan söylüyordu.hatta bi kaç tanıdık isim daha vardı.madonna da vardı gibime geliyor.en sonun da michael abi çıkıyordu.herkes coşuyordu falan.

bilen var mı??


 
bahsettiğinin bu olduğunu sanmıyorum ama yinede: www.youtube.com


  • ztpz  (18.07.09 10:55:06) 
@ztpz yok be o değildi. Ödül gecesi falan da olabilir. Böyle ünlüler vardı diye hatırlıyorum birazda.


  • Carlito Brigante  (18.07.09 11:03:03) 
seslendirdiği parça?


  • ztpz  (18.07.09 11:07:00) 
michaelin parçası değildi. justin falan söylüyordu böyle dans ederek falan, michael sonlara doğru çıkıyordu böyle bi paravanın arkasından, dans ediyordu galiba sadece.


  • Carlito Brigante  (18.07.09 11:10:39) 
şimdi tv show'u başka, konser gibi bi organizasyon başka. michael jackson'ın tv show'u deyince akla beyaz show gibi bişey geliyor ister istemez.


  • deckard  (18.07.09 11:24:19) 
www.mtv.co.uk (2. fotoğraf)

video olarak şöyle bişey var: www.youtube.com
  • ztpz  (18.07.09 11:24:30 ~ 12:31:23) 
hayır, 30th anniversary konseri. britney falan da çıkıyordu.


  • quadropol  (18.07.09 12:28:53 ~ 12:29:56) 
evet, michael jackson için düzenlenen 30th anniversary konseri.

usher, chris tucker ve michael jackson'ın dans ettiği sahne için: www.youtube.com **chris tucker'ın tekme attığı sahneye dikkat :)**
buda yine chris tucker'ın yaptığı konuşma :) www.youtube.com
  • killer  (18.07.09 13:07:46) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.