[]

Nexus 5 almak mantıklı mı?

Androide dönmek istiyorum artık ama tek şartım nexus olmalı.
Nexus 6 çok büyük olacakmış. Mümlün değil kullanamam.

Nexus 5 alsam beni 2 sene götürür mü?

 
Kesin götürür, aynı donanımı kullanan Lg G2 kullanıyorum ve telefon 1 yıldır sorunsuz ve akıcı. nexus 5'te saf android olduğu için güncellemeyle gelecek olan android l sürümünün yavaşlatması da muhtemel gözükmüyor.


  • montreal  (09.10.14 00:25:56 ~ 00:26:34) 
şu an android işletim sistemli alınacak en iyi telefon nexus 5.

bir android telefondan ios stabilliğini elde etmenin yolu nexus'lardan geçer ki nexus 6 hem büyük hem de tipi yarak gibi afedersin.

nexus 5 hem tasarım olarak hem de özellik olarak cok iyi. tek sıkıntı batarya kapasitesi az ama hangimiz gün sonunda telefonunu şarja takmıyor ki zaten.
  • halitkin  (09.10.14 00:59:06 ~ 00:59:22) 
nexus 6 cikacak. nexus serisinin bitmeyecegini ozellikle belirttiler. ekim sonu kasim basi gibi nexus6 duyurulur. sizan goruntulere gore cok buyuk olmayacak 5.5' falan olur. ama cercevesi neredeyse hic olmayacak o yuzden kasa cok buyuk olmayacak. tabi tr'ye ne zmn gelir bilinmez. motoX var. 2014 modeli bir iki hafta once cikti. gayet guzel telefon. bu da stock android kullaniyor ve guncellemeleri direk aliyor. o yuzden bunu da dusunebilirsin. kitkat guncellemesini nexus4'ten once almisti mesela. guncelleme konusunda sorun yasamazsin. nexus 5 de alsan 2 yil goturur evet.


  • crucio  (09.10.14 02:26:21) 
ben nexus 5 kullanıyorum. telefon on numara beş yıldır. stock rom var bi kere üstünde, yani f/p olarak iphonela kıyaslanabilir (segment olarak farklılar, bunu asla aklından çıkarma).

samsung'dan nexus'a geçtim, eşekten inip uçağa binmek gibi bir şey, her şey istediğin anda oluyor. inanılmaz. en büyük eksisi ise, samsunglardaki üst bar olayı bunda yok, yani direkt her şeyi oradan tek tıkla halledemiyorsun ama o kadar hızlı ki her türlü kardasın. :)

ben sürekli mobil internet açık ve deezerdan şarkı dinleyip kitap okuyarak ve twitter fb filan takılıyorum, sabah 9da şarjdan alıp gece yatmadan takıyorum tekrar. şarj konusu da baya iyi o yüzden. iki sene net götürür. :)

not: f/p olarak piyasada bulabileceğin en iyi telefon. stabilite/fiyat olarak piyasada bulabileceğin en iyi telefon. piyasada bulabileceğin net en iyi telefon. :)
  • klassno  (09.10.14 03:39:19) 
fm radyosu yokmuş. benim için konu kilit.
canım lumia'm ile devam.

  • teritori  (09.10.14 08:52:43) 
tunein var. eger radyo dinleyeceksem ben oradan dinliyorum.


  • crucio  (09.10.14 20:46:58) 
2gb internet paketi tuneinsiz ancak yetiyor, bir de tunein olursa ohooo


  • teritori  (10.10.14 09:02:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.