[]

kedisi olanlar gercekten mutlu mu?

Burada goruyorum cidden yasama sevinci asiliyor mu kediler size? Durust olun.

Bir ara 6 7 ay yasadim kedi olan bir evde, o da cok sayko bi kediydi millete pusu kurup bir taraflarini cizmekten ustlerine atlamaktan baska bisey yaptigini gormedim. Sahipleri maldi biraz, onla alakasi olabilir tabi.

Evde kediye alerjisi olan biri varsa heralde bu hayvanlarla birlikte yasama, ic ice olmak mumkun degil. Sokaktakiler kaciyor zaten sevilmiyor hic. Hayvan barinaginda var midir acaba oradakilerle ilgilensem arada?

 
evet, gerçekten de mutluluk aşılıyor. stresi azalttığı falan bilimsel olarak da kanıtlanmış birşey bildiğim kadarıyla.

barınaktakiler, sokaktakiler falan sevgiye muhtaç olduğu için en fazla etrafında iki tur dönüp yollarına bakarlar. pek keyif alamazsın. evdeki kedi alışkın olduğu için atlıyor, zıplıyor, garip garip hareketler yapıyor, mutlu ediyor insanı. kedi dediğin şaklabanlık yapacak, ip-top kolavayıp güreşecek.
  • lesmiserables  (08.10.14 20:21:57) 
kesinlikle evet.
3 ay olacak kedi sahipleneli, hem huzur hem keyif veriyor kedi insana.

  • tuborg yesili  (08.10.14 20:23:35) 
Gerçekten kedi sahiplendikten sonra evdeki moral ortalaması yükseldi. 4 yıldır bizle ve mutluyuz. Yani sonrada alışıp mutluluk düşüş yapmıyor, tatlı la bildiğin, binbir türlü şebeklik var. Nankör falanda değil. Ha ufak götlükleri var o ayrı.


  • tck35  (08.10.14 20:24:40) 
6 yıldır yalnız yaşıyorum. son iki yılında ise bir ev arkadaşım var; Tarçın. o da pusu kuruyor, tırmalıyor, sabahın köründe uyandırıyor, veterinere giderken direniyor falan. ama evde olduğum zamanlar onun sayesinde mutlu ve huzurlu. eve gelince beni karşılaması anlatılabilecek birşey değil. bu sadece birlikte yaşamak ya da kedilerle ilgili birşey değil. herhangi bir hayvanda aynı hisleri uyandırıyor bende. barınakta, sokakta, arkadaşımın evinde... kedi, köpek, tavşan. hayvanlarla iletişim halinde olmak başka birşey. onlarla yakınlaştıkça hayata bakışınızın değiştiğini farkedeceksiniz.


  • sheridans  (08.10.14 20:26:01) 
Evet çok mutluyum. Acayip uysal benimki, savasip guresiyoruz bitti dedim mi biter. Okulda özlüyorum, gece arada kalkıp dürtüklüyorum. Tek sorunum cişi tüpgaz gibi kokuyor temizmama kumuna gectigimden beri.

Bu da ifsasi. db.tt
  • Lim5  (08.10.14 20:27:45) 
biz 3 sene önce o zamanlki erkek arkadaşım, şimdiki nişanlımla 2 tane sahiplendik. annem uzun süre hastaydı, vefat etti. ben kötüydüm o dönem. kediler bana çok iyi geldi. onlara bakmak, onlarla ilgilenmek, onların saflıklarını izlemek, komikliklerine ortak olmak, purr purr sesleriyle huzur bulmak çok mutlu ediyor beni. 1 sene önce bir kedi daha sahiplendik. hayatımda kediler olmadan önceki stres seviyemle sonraki arasında dağlar kadar fark var. dünya umrumda olmuyor onları severken. tüm dertlerimi unutuyorum.


  • m e l t e m  (08.10.14 20:27:46 ~ 20:28:20) 
Evet beni mutlu ediyor. gece uykumdan uyandırıp mırrr mırr mırr yaparak sırnaşması evde oradan oraya koşması falan çok huzur veriyor.
@minik donut canavarı öyle kafeler var burada da Eskişehir'de var bir tane. Müdavimlerindeniz çok süper bir yer. (bkz: cafe de kedi )

  • Dr_Stat  (08.10.14 20:28:49) 
Kedinin sana ne verdiği onun kedi olması ile ilgili değil, karakteriyle ilgili. Bu soru şey gibi olmuş :" İnsanlar size mutluluk veriyor mu?"

Hayatım boyunca bir şekilde evimizde hep kedi vardı. Bazıları ömrümü çürüttü, bazıları ömrüme ömür kattı.
  • Nocturne  (08.10.14 20:31:01) 
bence cok sinir hayvanlar aq.
ama bir dinazorum olsa mutlu olurdum.

  • kutsalbok  (08.10.14 20:41:11) 
3 kedim var üçüde sokak kedisi kısırlaştınca şımarıklıklarıda kalmadı ama önceside sonrasıda iyi kieve almışım diyorum.


  • hayvan gibi yazar  (08.10.14 20:45:05) 
sözlükten birinden almıştım bi defa yavru bi sokak kedisi. gittim mamaydı, kum falan bi ton şey aldım, aşılarını yaptırdım. çok hevesliydim bakmak için;

1 hafta dayanabildim. geceleri çalışıyordum, sabah 8de eve gelip uyuyordum o sıralar. kedi de uyutmuyordu beni hiç. bu yüzden bakamamıştım, aldığım her şeyle beraber sözlükte aldığım kişiye mahçup olarak geri vermiştim.
  • akatreil  (08.10.14 21:09:39) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.