[]

A101 telefon alınır mı?

Buradaki: a101.com.tr telefonu almak istiyor annem, nasıldır ? fly mıdır nedir markası :)




 
bilmem ama bi arkadaş benim söylememle ucuz diye lenova laptop almıştı. kapanmış bir daha açılmamış. değişim vermişler laptop için. temkinli olmak lazım.


  • grid  (08.10.14 18:53:11 ~ 18:56:56) 
Ya markayı ilk kez duyuyorum araştırmadım ama annene alacaksan zaten o bi kaç şey kullanır git düzgün bi markanın alt modelini alsın annen. Zaten böyle uyduruk markaları kullanmak zor. Yok dokunmatiği bozulur yok başka bi şeyi ayarlayamaz.Sen kaliteli bi şey al ki annen de uzun süre kullansın.


  • nuvomed  (08.10.14 18:53:35) 
bu marka türkiyeye yeni giriş yaptı iddialı giriyorlar. bence alınabilir. ama şunu unutmayın ne kadar ekmek o kadar köfte parasına göre hakkını verecektir.


  • ergenpezeveng  (08.10.14 18:55:18 ~ 18:56:29) 
bunların sar değerleri falan uçuk oluyor genelde. bi de yani bu fiyatlara nokia lumia 525'ler falan var. windows phone falan ama idare eder bence. öyle bir şeyler olmaz mı?


  • baal  (08.10.14 19:10:45) 
sadece alo diyecekse alsın. 512 ram'i varmış, angry birds zor çalışır.

www.sosyolife.net
  • mattiadestro  (08.10.14 19:15:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.