[]

pr invictus mu versace eros mu? (+öneriler?)

eros zaten şimdi kullandığım ve severek kullanıyorum ancak bitmek üzere.

invictus'u beğendim ama million gibi herkes kullanacaksa pişti olmayı istemem. eros'u pek bilen eden yok çevremde.

sizce hangisi? veya başka öneri var mı? (armani code dışında :D )

 
hangi tür seviyorsun ki? fresh mi odunsu mu, ağır mı? ne bileyim ben şimdi sana hugo boss orange da tavsiye edebilirim, davidoff cool water da.

not: eros ve invictus kokusunu bilmiyorum ama yine de yardımcı olmaya çalışıyorum. böyle de çaba görülmemiştir :P
  • safepassage  (08.10.14 16:43:05 ~ 16:44:00) 
kalıcılık benim için önemli. davidoff cool water da kullandım. fresh bir koku ama kalıcı değil.

daha çok şekerli kokuları seviyorum galiba, çünkü eros da invictus da öyle. fresh kokular daha çok yaza özgü diye düşünüyorum. kış için daha ağır kokular tercih ediyorum (ancak odunsu kokuları sevmiyorum)

çabalarınız için teşekkürler :)
  • yigitkaraca  (08.10.14 17:04:07 ~ 17:04:48) 
Invictus odunsu fresh yazıyor sınıflandırma olarak, eros aromatik.

Bu ikisini de beğenen insanlar aynı zamanda Le Male JPG for Men, La Nuit De L'Homme (favorim), Bleu de Chanel ve Terre d'Hermes'i de beğenmişler.

Tüm bunlar ve daha fazlası içim fragrantica. Kalıcılıkları, püfür püfür yayilmalari, insanların yorumları falan var. Kullanıcı sayısından tahmin edersin pisti olup olmayacağını.
  • Lim5  (08.10.14 18:16:01) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.