[]

milli istihbarat başkanı hakan fidanın aşireti pkk ya katılmış?

bu doğru mu cidden yahu? bu nasıl ülke birader mit başkanının ailesi pkk lı oluyor devlet pkk ya taviz üstüne taviz veriyor böyle ülke mi olur lan?

www.taraf.com.tr


 
olur öyle. bi vekilin aşireti korucu olur. diğer emniyet müdürü uyuşturucu işinden yüzde alır. başkası mhpden ayrılır bdpye geçer. burası türkiye, aç parantez kürdistan, burada her bi şey olur abicm.


  • namus ninjası  (08.10.14 16:07:50) 
ilk önce bu mit müsteşarından kurtulmak lazım bu herife güvenilir mi hacım? pkk ya bütün harekat planlarını aktarmıyorsa bende ne olayım. sülalesi hain herifin.


  • hayvan gibi yazar  (08.10.14 16:09:53) 
Ahmet Türk'ün soyadının Türk olması gibi.


  • otonom  (08.10.14 16:11:08) 
yahu fotoğraf var aşiretin adı yazıyor. hakan fidan bu ülkenin en yüksek güvenlik bürokratlarındna biri ve o geldiğinden beri neredeyse bütün gelişmeler pkk nın istediğine göre yönleniyor. doğu tamamaen pkk ya teslim edilmiş durumda şuan genelkurmay mı mit mi daha güçlü ve sözü geçiyor? bu adamdan bu ülkenin kurtulması lazım operasyon gazetesi falan bilmem ben adamların adı sanı yazıyor pankarttada eşşek kadar yazı var.


  • hayvan gibi yazar  (08.10.14 16:14:18) 
Günaydıınnn!!!
siz "paralel yapı" masalıyla avunurken birileri fezlekeli belgeli bu ihaneti anlatıyor aylardır.

özel seçilmişler devletin içine sızmış, sızmak ne kelime en tepeye çıkmış. selam - tevhid soruşturması bu yüzden itibarsızlaştırıldı. ikinci vatanı olanlar ortaya çıkmasın diye bu vatanın evlatları hapis yatıyor.
  • corneillus  (08.10.14 16:15:36) 
selam terör örgütü ile bu adamın bağını araştır istersen.
geçen sene terör örgütü selamın içeride ki tüm üyeleri şu an dışarıda, bunu dinleyen polisler ihraç edildi veya içerde..

şu sıralar içeri alınan veya ihraç edilen polisler sadece tayyip dinlemesinden değil, hizbullah ve selam örgütü dinlemesinden de içiride.

ihraç olan polisten dinledim, işin ucu hakan fidana dokunmaya başlamıştı ki operasyon iptal edilip operasyon yapılanlar pasif edildi diye.

ek olarak bunun için iran ajanı diyorlar, olur mu olur

milli istihbaratımız çökmüş zaten.
  • facebook  (08.10.14 17:12:35 ~ 17:14:06) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.