[]

Avukat abiler arama izninde kapı numarası ne kadar önemli?

şimdi microsoft hiç bir ilişkimiz olmamasına rağmen bilgi güncellemesi diyerek telefonda firma bilgilerini bize teyit ettirdi adreste daire no su yanlıştı bende birşey demedim.

Şimdi yakın zamanda BSA arama emri ile o daireye baskına gelecek bizde aynı koridorda 8 daire sonrasındayız.

Sonuç olarak baskın için geldiklerinde arama izninde kapı nosu benimkinden farklı ise firma yada şahış ismi aynı olsa bile gelenlere atar yapabilir miyiz?

 
arama kararını okumadan içeri almayın. kararda adresin açık şekilde yazılması lazım. ama kararı düzelttirip tekrar gelirler. yani sadece zaman kazanırsınız.


  • corneillus  (08.10.14 10:19:42) 
randevulu gelen baskından, aramadan neden bu kadar korkuyorsunuz ki?

pc lerin hddsini sökün ve yeni hdd takın, bunlarada ubuntu yükleyin. gelip pcleri açtıklarında göt olsunlar :)

hdd yi sökün demem firma için içinde windowsa muhtaç program veri vs vardır diye dedim.

windowsa muhtaç değilseniz hiç kullanmayın zaten.
  • cokilgincvesesgetirecekbirnickarayanadam  (08.10.14 10:23:41) 
yalan beyandan bir şey yapamazlar ki zaten iş oralara falan asla varmaz. arama kararı olan evraktaki adres dışında herhangi bir yeri arayamazlar, çarp kapıyı suratlarına.


  • koyundabeslenenyilan  (08.10.14 10:48:02) 
gelmişken girelim diye birşey olamaz. efkan ala mı bunlar karar olmadan girip alacak :)

arama kararında olması gerekenler bellidir.

www.mevzuat.gov.tr madde 7 'yi okursanız

Arama talep, karar veya emrinde;
a) Aramanın nedenini oluşturan fiil,
b) Aranılacak kişi, aramanın yapılacağı konut veya diğer yerin adresi ya da eşya,
c) Karar veya emrin geçerli olacağı zaman süresi,
d) Aranılacak eşyanın elde edilmesi hâlinde el konulup konulmayacağı,
açıkça gösterilir.
  • corneillus  (08.10.14 11:10:50) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.