[]

kulaklık

50 lira civarı bütçem var. oha abi bak bu var ya hayatının kulaklığı derseniz 100.

aradıklarım:
bu headset diyorlar sanırım, kafayı tamamen saran kocaman kulaklıklardan istemiyorum. kulağımın içine girecek sadece.

izole etsin beni dışarıdan. spor yaparken de rahat olursa tadından yenmez.

oluyor mu bilmiyorum ama bi de telefonda konuşmak için mikrofonu da varsa çok sevinirim. ama bu olsa da olur olmasa da, eh işte...

öneriler?

edit: ya bi de aldığım 10ar liralık kulaklıklar bi süre sonra kendi kendine bozuluyordu ses vermemeye başlıyordu. o konuda dayanıklı olabiliyor mu bilmiyorum bi kulaklık ama olursa süper olur.

 
filipsin bi modeli vardı 45-50 lira fln


  • all girls dream  (08.10.14 00:01:39) 
  • Goldstein  (08.10.14 00:05:27) 
she3595 aslan gibi de kulaklıktır. netten 30a mediamarktan 40a alırsın.

ep630'da var ama üstteki hem daha dayanıklıdır hem de akıllı telefona uyar. üstündeki tuşuyla çağrı falan yanıtlar. mikrofonlu yani.
  • aşksız prens  (08.10.14 00:06:53 ~ 00:07:29) 
sene oldu 2014 hala filips kulaklık öneren var :( filips ütü yapsın, buzdolabı falan yapsın...
ep630 iyidir bu konuda, 100e çıkacaksan sennheiser bak cx serisine. cx-200 alabilirsin 80e falan. vatanın haftasonu indirimine bak.
-mikrofonu yok
-izolasyonu çok iyi, yanında bomba patlasa duymazsın
-ses kalitesi bu işlere yeni başlıyorsan mükemmel gelecektir, dinlediğin her şarkıdan keyif alırsın
-çok çok ince dandik görünümlü bir kablosu olmasına rağmen inanılmaz sağlamdır. yani kaç kere sağlam yerlere taktım kulağımdan player'ımdan falan uçtu gitti kulaklık ama sapasağlam kaldı. ayrıca 2 yıl metan garantisi var ki metan garanti konusunda ödüllü bir firma ve bir sorun olduğunda her türlü ürünün sıfırını sana gönderiyorlar.
daha ne diyim.
  • anil  (08.10.14 00:38:20) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.