[]

son kez telefon sorusu soruyorum, kafanızı şişirdim idare edin :(

asus zenfone 5 almaya karar vermiştim aslında ama 100 tl daha katıp zenfone 6 almak daha mantıklı gibi geldi. 799 tl fiyatı var. değer mi bu z6'ya bu parayı vermek? özellikle 3300 mah olması çok iyi değil mi? genel olarak nasıl bakıyorsunuz z6'ya?

ikinci bir sorum da şu: telefoncu arkadaş turkcell t50 önerdi zenfone'a alternatif olarak ve söylediğine göre (hiç inandırıcı gelmedi ama) 5 günlük bir t50 var ve bugün bende kalacak, deneyeceğim telefonu. fiyatı da 600 tl. bende şüphe uyanmadı değil, neden 5 günlük telefon 600 tl olsun? sıfır zenfone'mu alalım bunu mu alalım ne dersiniz?


 
Turkcell in telefonları berbat deneyimlerime göre 2 farklı turkcell telefonu kullandım kötüydü


  • topraam  (07.10.14 19:26:59) 
turkcell in hiç bir telefonunu almam, zenfone alın derim. ister 4 ister 5 ister 6. 6 da sanırım çift simkart desteğide vardı


  • kisa  (07.10.14 21:16:18) 
zenfone 6'da karar kıldım.


  • lionel andres  (07.10.14 21:59:03) 
yorumlasanız keşke biraz kullandıktan sonra


  • kisa  (10.10.14 11:14:42) 
@kisa, ne z5 ne de z6 bulabiliyorum. yok anasını satayım. alabilirsem yorumlarım tabi seve seve. yeter ki alayım.


  • lionel andres  (10.10.14 12:03:28) 
www.teknosa.com

beyazı natilius' da var diye görünüyor
  • kisa  (10.10.14 15:59:03) 
Ben de zenfone 5'e göz koydum. Netten takip ediyodum teknosada bir çalışan 1,5 aydan önce giriş yapmaz demiş. Ne kadar doğru bilemicem. Asus beklediğinden fazla taleple karşılamış diyolar ama bana taktik gibi geldi. Bakın yok sattı telefonumuz der gibi. Ayrıca kardeşim daha yeni t50 aldı. Fiyatına güzel telefon. Kendi browserı çok güzel, hızlı. Fotoğraf çekimi kötü ama. Kamera tırt. Ses gayet iyi.


  • buzbebek  (10.10.14 16:05:55) 
zenfone6 iyidir, alternatif lumia 1320 düşünebilirsin.


  • ucan spagetticanavari  (10.10.14 16:07:17) 
paramızla ürün alamıyoruz ya buna yanıyorum ben. z6 sadece teknosa'nın izmir, antalya ve istanbul'daki mağazalarında varmış. z5 var görünüyor sitede ama burada yok. gönlüm z6'dan yana ama yok koyduğumun telefonu yok.


  • lionel andres  (10.10.14 17:11:31) 
@kisa, yorumlamaya geldim senin için :D

zenfone 5 aldım. bugün dördüncü günü. gayet güzel ve hızlı telefon. hiç ikiletmiyor sağolsun, tıkladın mı giriyor. ekran parlaklığı, boyutu iyi ve kullanışlı. 6 almak istemiştim aslında, piyasada bulunmadığı için 5 aldım ama sanırım 6 alsaydım pişman olabilirdim ekran büyüklüğünden dolayı. 5'in bile ekranı büyükken (z5 5 inç, z6 6 inç) 6'da baya zorlanırdım. tek elle falan kullanamazsın 6'yı. bir de hala kılıf alamadım telefona, o yüzden cebe falan koyamıyorum. koyduğumda da rahatsız ediyor zaten. dizi izliyorum arada, oldukça keyifli. büyük ekran olduğu için laptopu açmıyorum birkaç gündür. iki sıkıntısı var. biri mesaj ya da herhangi bir yazı yazarken sözcükleri otomatik tahmin etme olayı. ne yaptıysam bir türlü kapatamadım bu özelliği. halbuki 2 farklı seçenekte sözcük tahmini kapalı görünüyor ama ona rağmen tahmin açık. örneğin "gidiyorum" yazacağım fakat bu salak cihaz onu kendi kendine "rum" olarak çeviriyor. silip tekrardan yazıyorum ve sürekli oluyo bu, deli ediyo insanı. ikinci ve en önemli sıkıntısı şarjının az gitmesi. sanırım bu biraz şansla alakalı bi durum çünkü 1 tam günü çok rahat çıkaran arkadaşlar olmasına rağmen ben sabah 8 civarı %100 şarjla çıktığımda akşam 6 gibi %10'larda dönüyorum eve. ama nerden baksan 3-4 saat kullanıyorum. gece %100 dolu şekilde yatıyorum, sabaha %94'le uyanıyorum. %6'lık bir kayıp oluyor ama normal sanırım bu. chrome'da takılırken çok şarj yiyor, ya da internet üzerinden radyo dinlerken. ama konuşma yaparken neredeyse gitmiyor gibi birşey, en azından bu güzel. müzik dinlerken de hemen bitmiyor şarj. yani radyo dinlerken yüzdelerin çabucak düştüğünü görürsün ama müzikçalardan dinlediğinde onun yarısı kadar bile düşme olmuyor. şimdilik yazacaklarım bunlar.
  • lionel andres  (15.10.14 17:22:30 ~ 17:25:28) 
:) teşekkürler.

bu arada farklı klavye deneyebilrsin. ben swift den çok memnunum, kullandıkça başarısı artıyor. özellikle sürükleyerek yazmak çok hızlı
  • kisa  (20.10.14 09:17:57) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.