[]

Arabalardan anlayanlar bir bakar mısınız?

Elimin altında bir adet 98 model Uno var. Bu araba bugün, anlam veremediğim şekilde uğuldayarak çalışmaya başladı. Sanayi bugün muhtemelen kapalı olduğu için, götüremiyorum. Arabayla gidip gelmemde hiçbir sıkıntı yok. Hatta diyebilirim ki, gaz pedalı daha bi yumuşamış, daha bir düzenli çalışıyor. Ayağımı gazdan çekerken birden gazı keserdi eskiden, şimdi öyle bir sorun yok.

Tek sorun, uğultuya neden olan şey neyse, arabayı çok titretiyor. Taksici bi abime gösterdim, egzozdandır dedi. Egzozdaki bir sorun arabayı bu kadar sarsar mı? Bilenler sorun hakkında bir tahminde bulunursa çok sevinirim. Benim aklıma yağ geldi ama yağ ile ilgili herhangi bir sorun yok. Isınma yok, sadece gaza basınca titriyor ve uğuldamaya başlıyor. rölantide gayet sorunsuz. nedir bunun derdi, rahatlatın beni lütfen =/


 
Egzoz değilde onu motora bağlayan bölüm bi sure sonra paslanıp deliniyo ondandır masraf max 200tl


  • denizrocket  (07.10.14 18:04:20) 
Egzoz olur buji olur


  • steward  (07.10.14 20:35:31) 
Faydası olması açısından, arabayı götürüp yaptırdım. Sorun takozdaymış. Takoz kırılınca titreme yapıyormuş Onu yaptırdım ve düzeldi. 50-60 liraya mal olmuştu sanırım.


  • biz siz onlar bensiz daha mutlular  (02.04.15 23:03:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.