[]

akilli telefon cahiline oneri

Merhabalar herkese,

Daha once hic akilli telefonum olmadi, bazi markalara dair bildiklerim var tabi ki ama, ihtiyaclarima gore ne onerirsiniz bilmek isterim.

Butce max 900-1000 tl.
Aslinda her akilli telefonda olan temel ozellikler lazim. Email ve doc, pdf leri kolaylikla acmasi en onemlisi.
Kamerasi cok da muhim degil.
Kasmasin, cok isinmasin vs gibi klasik seyler.
Telefonu hunharca kullanmiyorum. Muzik cok dinliyorum, interneti kullanacagim tabi ki.

Genel olarak boyle. Hangi telefonu onerdiginizin yaninda, hangi teknomarketten alabilirim bunu da eklerseniz cok cok mutesekkir olacagim. (malesef internetten alamiyorum)

 
sony xperi arc 2


  • murtazaaaaaa  (07.10.14 17:34:35) 
Merhabalar;

Vaktiyle aynı konudan ciddi anlamda muzdarip olan birisi olarak şöyle bir yazı yazmış idim. Belki yardımcı olur: www.yenideneyim.com

Kasmasın diyorsanız Android almanızı tavsiye etmiyorum. Ama işlevselliğinden dolayı almak konusunda ısrarcıysanız telefonunuzun RAM miktarı en az 1,5-2 civarı olsun ki uzun bir süre sorun yaşamayın.

ASUS'un son çıkarttığı modeller pek piyasada bulunmuyor ama bir inceleyin isterseniz. Yorumlar oldukça olumlu.
  • yenideneyim  (07.10.14 17:42:50) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.