[]

Mozilla Firefox?

Firefox'ta chrome gibi yapıştır ve git yapmamızı sağlayan bir eklenti var mıdır? veya sayfa içinde seçtiğimiz tıklanmayan linkleri direk acmamızı sağlayan?Teşekkürler.




 
addons.mozilla.org buna benzer bir sey midir aradiginiz?


  • dahicocuk  (17.07.09 21:10:35) 
Evet teşekkürler birinci aradığım buydu ikinciside varmı acaba.Bazı sitelerde linkler sadece yazı şeklindedir ya onu seçip kopyala diyeceğimiz menüde direk bi git olsa süper olur.

Edit:Çok teşekkürler ikisi içinde aslında balık tutmayı öğrenmek lazım.Birincisi bulunabilirmişte ikincisi zor.Teşekkürler ilgilendiğin için.
  • layer26  (17.07.09 21:17:15 ~ 21:30:42) 
addons.mozilla.org o istediginiz de budur.


  • dahicocuk  (17.07.09 21:25:43) 
ikinci istediğin özellik için şu eklenti daha iyi bence:
addons.mozilla.org

  • edge_nabby  (17.07.09 23:05:23) 
tıklanmayan linki seçip, tab çubuğunun üzerine sürükleyince de açıyor. gerçi bu tab mix plus'ın işi de olabilir emin olamadım.


  • sanal uyku  (17.07.09 23:50:49) 
ben ikincisi için go to selection kullanıyorum, son derece memnunum. adreste boşluklar falan olursa (bazen yahoo'da oluyor ya hani?) onları da düzeltiyor.

addons.mozilla.org kullanıyorum
  • bushwacker  (18.07.09 21:34:26) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.