[]

Asker İznindeyken Otelde Kalmak

Herkese merhaba. benim kafamı kurcalayan bir konu var dostlar. halihazırda askerlik görevimi kısa dönem olarak yapmaktayım. kasım ayında izne çıkmayı düşünüyorum. şimdi izne çıktığımda kız arkadaşımla bi otelde kalsam sıkıntı yaşar mıyım acaba ? hani akşamları otelde kalanlar emniyete bildiriliyor ya o bakımdan. Ankaraaya ailemin yanına gidiyorum adresi ankara gösterecem ordan da izmire geçsem dediğim gibi otelde kalmamda bi sıkıntı olur mu. Şimdiden teşekkür ederim.




 
evci iznini çıkıyorsan dediğin geçerli olurdu ve evci iznine çıkman için ailenden biri sana refakat etmesi gerekiyordu. hatta garnizon dışına yasal olarak çıkamıyordun.

ama sen izin alarak çıkacağını söylüyorsun. o nedenle herhangi bir sorun yaşayacağını sanmıyorum. sonuçta izinlisin. asker olduğun için polisler pek elleşemiyor zaten.
  • teknikekip  (07.10.14 13:38:06) 
tamam atıyorum izmir merkezde bi yeri gösterdim izin süresince hep aynı yerde mi kalacam saçma bişey yani. şimdi adamlara otele gidiyorum desem de izin vermezler :D nasıl yapsam bilmiyorum. gece gelip almazlar demi lan :D


  • sutu seven kamyoncu  (07.10.14 13:39:47) 
aynı yerde kalmana gerek yok hocam. o evci izni için geçerli. git sen otele, gel izmir'e bi bira ben ısmarlarım sana.


  • teknikekip  (07.10.14 13:56:25) 
oteldeyken eminiyete bildirilen isimler genelde sabıka kaydı için vs bakılıyor. artık galiba bakaya durumdakiler de görünüyormuş. siz askerde olacağınız için, emniyette detaylı bir ekran olmayacağı için askerlikle ilgili, sizin muhtemelen askerlikle ilişiği yoktur şeklinde bir ekran gelir sadece.


  • antonin artaud  (07.10.14 14:03:17) 
arkadaşlar cevaplar icin hepinize tek tek teşekkür ederim. oteli arayıp durumu anlattım. olayı hallettik gibi. ben de diğer arkadaşlarla aynı fikirdeyim eger evci olsa sıkıntı olabilrdi belki ama izinde sanmıyorum. yine de icimi ferahlattınız sağolsun. teknikekip teklif icin sağol dostum :D


  • sutu seven kamyoncu  (07.10.14 14:48:31) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.