[]

ölüyorum sos

20lik dişin bittiği yerdeki diş eti şişti, komple her yeri ağzımı açamıyorum yemek yiyemiyorum. kaç gündür böyle. ağrıdan uyuyamadım çok kötü ağlıyorum.

ama dişimde hiç ağrı yok. 20'lik dişim üç dört yıl önce tamamen çıktı büyüdü zaten yeni çıkmıyo. yerleşik düzene etler başkaldırdı. napıcam ben bu asi birliklerini acile gitsem diş hekimine git derler mi ölüyom ya


 
nerden bulucam tatil günü


  • mula  (07.10.14 09:13:46) 
bulunduğun yerde ağız ve diş sağlığı merkezi vardır devletin. oranın acili oluyor açıksa oraya git. en azından ağrı kesici falan önerirler bişey yaparlar.


  • yigitkaraca  (07.10.14 09:27:51) 
sistigine gore feci intihap kapmistir o. raki ya da vodka ile gargara ve arada bir iki tek atip dinlemeyi dene. normal gara islemez artik.

ilk firsatta ds hekimine git. muhtemelen antibiyotige baslayip, intihabin dinmesini bekleyecek.
  • tdl  (07.10.14 09:34:51) 
doktora git. benim kirilan disimi guc bela ceken doktor soke olmustu, "bu ne laaaan" diye. cekmeseymis ben de senin gibi cok uzulecekmisim. ama merak etme seninkini pat diye cekmez tabii baska bir sey yapar herhalde.

git sen doktora de boyle boyle. o agriyla yasanmaaaz, boyle sey olmaz. et mi yedin bayramda, ondan mi oldu? sebebi ne bilmem ama et korkunc agritiyor. minicik bosluklara bile girebildigi ve lastik kivaminda oldugu icin herhalde. herkes agliyor bu ara ben de dahil olmak uzere disim agriyor diye.
  • pescador  (07.10.14 10:49:18) 
acil olur özel olur git bi doktora zaten çekemez dişini antibiyotik verecekler kullanım ve iltihabın inmesiyle dişin çekilecek. en azından antibiyotik kullanımına başla. ağrı kesici olarak majezik candır.


  • emininsel  (07.10.14 10:59:40) 
böyle durumlarda acile gitsen bile öyle çekim veya ağrı kesici iğne vurmuyorlar. antibiyotik ve ağrı kesici ilaç yazıp gönderiyorlar. tanıdık diş hekimi varsa öğren ilaç isimlerini git eczaneden al. ben 2 defa boşu boşuna gecenin bir vakti diş acilini gitmiştim. her iki seferde de, "iltihap var. antibiyotik kullanmadan çekemem" demişti.


  • zam sampiyonu domates  (07.10.14 11:07:17) 
augmentin verirler bu durumlarda iltihap dusurmek icin disciler


  • sage  (07.10.14 17:04:55) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.