[]

falcı,cinci, medyum vs hocalar

dinle aram son bir kaç senedir pek yok, belki deist belki agnostik diye tanımlarım kendimi. dolayısıyla bu cin min şeyleri bana baya uzak geliyor, hatta etrafta millet anlatınca güler dalga felan geçerim. Yakın bi' akrabam yakın zamanda bu bazen insanların birbirlerine anlattığı "herşeyi bildi" falcılarından birine gitmiş. Falcı kadın zaten para almamış tanıdık hatrına fal bakmış. Yaşadığı ev biraz izbe bir yermiş evde koca asma kilitli bir oda felan varmış. Yani ortam dabbe filmlerindekiler gibi. Neyse falcı işte bazen arada duraksar odanın bir köşesine takılıp kalırmış, sonra hıh diye homurdanıp sanki biri söylemiş ona da başıyla onaylar bir hareket yapıp akrabama dönüp hayatıyla ilgili çok net şeyler söylemiş.(falcıyı ayarlayan aracı kişi bu bilgileri bilmiyor). İşte kadın bu hareketleri baya bir kaç kere yapıp her seferinde geçmişe dair olayları bilmiş sonra başına yarın ne geleceğini ve 1 hafta sonra ne geleceğini de bilmiş. Ondan sonra normalde kısa sürede olacabilecek bi işinin 10. aya kadar olmayacağını söylemiş. Hakkaten de daha olmadı şimdi bekliyor olacak diye.

Yalan felan yok işin içinde, yalan söylemez, söylemeye gerek de yok zaten. Şimdi size zırva gibi gelecek bu bilgilerden sonra hakkaten benim gibi olan var mı aranızda onu öğrenmek için yazdım. Yani normalde pek inanmayan bu tarz şeyleri saçma gören ama bu tarz bir insanla karşılaşıp da haydaa diyen?


 
winchester kardeşler bu işin allahını yapmadı mı zamanında? yaptı. demek ki cinler büyüler bişiler var arkadaşım pkmfmkff.


  • e a p  (07.10.14 01:29:52) 
öncelikle yazı yazmayı öğrenin derim.


  • labanon  (07.10.14 01:31:39) 
Dine aşırı bağlı değilim ama cinlere inanıyorum var onlar, biz göremiyoruz ama onlar görüyolar bizi. Ne olup bittiğinden haberleri var yani, geçmişi bilebilirler.
Bazı insanlar da onlarla iletişim kuruyor işte her nasılsa, sonra onlar anlatınca da şöyle olmuş böyle olmuş diye " herşeyi bildi falcısı" oluyolar.
Gelecekle ilgili söylenenlere ise aslaaa inanmam, geleceği hiçkimse bilemez, cinler bile.
  • megalomaniac  (07.10.14 01:35:56) 
Islam açısından bakarsak geçmiş bilinir, gelecekte senin öğreneceğin ama başkalarının halihazırda bildiği şeyler de söylenebilir mesela sınavdan aldığın not, tahlil sonucun, ise kabul edilip edilmedigin, sikayetinin sonucu vb. Ama yarın kafana insaattan tas dusecek, öteki ay hamile kalacaksin gibi seyler atmasyon. Bir kadın anneme sana tekerlekli sandalye görünüyor demişti annem belinden ameliyat oldu, o ilginçti mesela.

Diğer dinler için konuşamam, bu konuda bilgim yok.
  • Lim5  (07.10.14 01:36:35) 
Valla biri sey demisti. Mesela bir gun once "dun pazardan lacivert kot pantolon aldim" dersen. Aslinda almamis olsan bile. Cine sordugumda "dun pazardan lacivert kot aldi." diyor. Onlarinda bilgileri sinirli.


  • ibomiu  (07.10.14 10:38:10) 
Yanlislikla gonderdim. Kisi cagirmis bir kac kez. Kandirilabildigini, bilgilerinin cok sinirli oldugunu. Ama tanik olanlara denk gelirsen tarihi ogrenebilecegini onunda gercek olmayabilecegini, yanlis anlamis bile olabilecegini soylemisti.

Ben inanmiyorum. Bilim neden hic ama hic ilgilenmiyor? Varsa boyle bir sey, bu bilim ve tarih adina buyuk bir bulus olur. Ayri bi katman, ayri bir yasam formu resmen.
  • ibomiu  (07.10.14 10:42:06) 
dostum, binlerce çeşit ruh hastalığı var. deliliğin bulaşıcı tipleri bile var.


  • namus ninjası  (07.10.14 10:47:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.