[]

çoktan seçmeli laptop sorusu

laptop sorularından sıkıldınız biliyorum. ama hiççç anlamayan bana bi yardım eli uzatın, yazıktır. ite kaka aşağıdaki laptopların iyi olduğunu anladım. ama hangisini seçeceğimi bilemedim. düşünün ki ben casper'ı en iyi pc markası olarak biliyordum, öyle olmadığını yeni öğrendim. yani cidden yardıma ihtiyacım var. hangisini alayım?

(oyun falan oynamayacağım. office programları, film, dizi düzeyinde bilgisayar kullanımım)

www.bimeks.com.tr

www.bimeks.com.tr

www.vatanbilgisayar.com

www.teknosa.com

 
bunların arasından birini al deselerdi bana asus'u seçerdim.

lenovo ideapad'i eleme sebeplerim asusa göre ağır olması ve depolama alanının daha az olması. ama onun dışında pek farkları yok. ideapad'in ramleri biraz daha hızlı ama onu pek önemsemiyorum.

diğer lenovo'yu pahalı olduğu için eliyorum. özelliklerinin senin işine yarayacağını düşünmediğim için ona para verme derim. ram'i de düşük zaten.

hp de çok güzel özelliklere sahip ama hem teknosa'ya hem hp'ye güvenmiyorum.
  • utungan  (07.10.14 02:10:26) 
Yuh anasını satayım ya, sene olmuş 2015 adamlar hala 166*768 çözünürlüklü laptoplara kamyonla para istiyor.

İlla bunlardan biri diyorsan Asus.

Bunları değil de şunu önersem olmaz mı;
www.bimeks.com.tr
  • a d s z p  (07.10.14 02:17:39 ~ 02:20:10) 
bunları satıcıların yönlendirmesiyle seçtim. yani illa deniyorum. kısaca bu konuda çok cahilim yaa :( öneriler ve elemeler için teşekkür ederim. daha fazlasına da açığım


  • sheridans  (07.10.14 02:30:36) 
Bütçe üst sınırı ya da olmazsa olmaz kriterler var mı?


  • a d s z p  (07.10.14 02:38:08 ~ 02:38:22) 
hem ofise em de eve alacağım. aynı anda 2 tane alacağım için bütçem çok yak. yani 2.500 civarında işte. bilgim olmadığı için olmazsa olmaz yok. sadece hızlı olsun. 5-6 sekme açınca donup kalmasın. hafif olması da iyi olur tabi. (şık görünsün dicem ama demiyorum :)


  • sheridans  (07.10.14 02:44:27) 
Dediğimin arkasındayım o halde;
www.bimeks.com.tr

Aynısı kaynımda da var, çok çok memnun kendisi.
  • a d s z p  (07.10.14 02:50:13) 
teşekkür ederim :)


  • sheridans  (07.10.14 02:55:23) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.