[]

LED TV seciyoruz. LG mi Sony mi?

Selamlar, bugun oyle bi baktim tv'lere.

LG
50LB670V (2400 TL) indirimdeymis. www.mediamarkt.com.tr
47LB730V (2600 TL) www.mediamarkt.com.tr
47LB652V (2200 TL)

Sony
50W815B (3200 TL) www.mediamarkt.com.tr

modellerine baktim ama ilginc bi sekilde LG'ler arasinda en akici olan 2200TL'lik olan modeldi. 50inc ve 47inc'in 7 serisi paneline sahip olanlarda goruntu takiliyordu. Millet fark edemiyoruz diyodu ama benim gozler hassas heralde frekansa.

bunlar arasinda en begendigim sony oldu tabi dogal olarak. 50 inc.
aradaki paraya kiyip ondan alayim mi ne dersiniz?
Bi de genel olarak sony'ler daha az problemli saniyorum. banding-clouding vs.
Var mi arastiran eden bilen?
Tesekkurler simdiden.

 
eğer usbden film izleyeyim dersen sonyler o işi beceremiyordu.


  • sutlu nescafe  (06.10.14 23:52:19) 
koskoca dünyada panel üreten iki firma var biri lg diğeri samsung. onların ürettiği panellerin üzerine yazılım yazıp diğer firmalar da satıyor ki sony de buna dahil. lg ve samsungdan şaşmamalı derim o yüzden.


  • argent dawn  (07.10.14 00:01:21) 
Uzun zamandır LG'nin televizyonunu ve led monitörünü kullanmaktayız, hiçbir problemle karşılaşmadık. Bu alanda en iyi olan markalardan birisi.


  • sevgikusunkanadinda  (07.10.14 00:03:01) 
Mobilim takip icin favlayamiyorum mecbur boyle takip ediyorum.


  • proletarier aller lander vereinigt euch  (07.10.14 00:14:19) 
player konusunda sony zayıf. ama ps4 vs kullanılacaksa kıy paraya sony al. bir de almadan önce mutlaka hepsini canlı gör.


  • mattiadestro  (07.10.14 01:55:55) 
Gen$ler simdi tamam LG ve Samsung uretiyo panel, Sony de bunlardan alip kullaniyo da, butun paneller ayni kalitede uretilmiyor ki. A-B-C-..-Z kadar panel var, hepsi farkli kalite. Yani sony genel olarak belki de daha ust model panel kullaniyor.

hepsini gozle gordum iste bugun, yani sony hepsinden iyiydi oyle soyleyim.
3D nerdeyse hic kullanmam, akilli tv ozellikleri (yok web'den app kurayim, youtube app'ten video izleyim hic gerek yok. chromecast aldim.)

yani lg derseniz 2200 TL'lik en ucuz modeli (ki bence diger lg modellerinden daha akici bi goruntu sunuyordu. =gerci usb'de 2600'luk en iyisiydi=) alcam, yoksa 1000 lira daha verip sony mi alayim bilemedim. hem banding clouding problemleri falan da yok gibi. ne diyiniz?
  • she was my baby  (07.10.14 02:06:15 ~ 02:06:58) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.