[]

gerçek hayat trollü müyüm

şimdi şöyle ki;

peşime takılan unicefçi çocuğa, unicef'i hiç duymadığımı söylemişliğim ve yaklaşık on dk kadar anlattırmışlığım var. başta ilgilenmediğimi söylemiştim ama, bence hak etmişti bunu. iki dk önce alkolü sevmekten konuştuğumuz birine, hayatımda hiç alkol almadığımı söylemişliğim ve inandırmışlığım var. o kadar saf olmasaydı o da.

üsttekiler gibi daha birçok ufak şey ver. bunlar yaptıklarım, bir de hep yapmak isteyip de kendimi zor frenlediğim bir şey var;

taksim'de polislerin yanından sırt çantasıyla geçerken "çantanın içinde bomba var" diye bağırmak.

şimdi ben troll mü oluyorum :(

ha bir de ek olarak sizin de böyle trollükleriniz varsa anlatın da eğlenelim yahu.

not: canımın çok sıkıldığını söylemiştim.

 
sen trol değilsin sen manyaksın.
and i liked it.

  • kertenkelebek  (06.10.14 22:53:58) 
haha çok iyiymiş :D trol denebilir evet :D


  • anil  (06.10.14 22:56:21) 
bununa benzer şeyleri ben de çok yapıyorum.

özellikle bir yem yakaladığım zaman.

bir isimle dalga geçen birisine o ismin rahtmeli dedeme ait olduğunu inandırmışlığım var. hatta konu o kaar büyüdü ki kardeşime gitti. kardeşimi de ayarlayarak o kişiden baya baya özür diletmişliğim var :)

bir keresinde bir tatilden bahsederken arkadaşlarla bir kaç gün sonra vazgeçen birine ben gidicez diye biletleri aldım, hem de babamın kartıyla nasıl iade edicem falan diyerek neredeyse tatile götürüyordum (eski uçuşlarımdan sahte e-bilet bile düzenlemiştim)

yüzümdeki bir sivilceyi dayak yedim o da adamın yüzüğünün izi diye yedirmişliğim var. tamamen canım sıkıldığı için yapıyorum bunları ama böyle kozlar da bir anda geliyor :)
  • c1b2k3  (06.10.14 22:56:51) 
bu nasıl bir çelişki ya ? :D asdfasdf :D ''iki dk önce alkolü sevmekten konuştuğumuz birine, hayatımda hiç alkol almadığımı söylemişliğim '' gerçekten komikmiş :D :D :D


  • verbanadüşlerimi  (06.10.14 22:57:37) 
Ya o kadar çocuk ruhlu, hareketli, çatlak bi kişiliğe sahip olmama rağmen, bu tip bi olayım hiç olmamış şu an fark ettim. :'(

Trollemek değil de, dalga geçmek gibi bi şey bu öyle yani.
  • barbara herhalde barbara manken olan  (06.10.14 22:58:03) 
bi arkadasa dedemler japonyada trye 2.dunya savası sırasında göçmüşler die keklemişligim var

bi arkadasa 8 mi 9 mu kardesiz deyip fenerbahcenin eski kadrosunu saymıstım. safım benim acaba kekliyo mu beni die ertesi gun gene sorduydu da ben gene kadroyu saymıstım


bankadan aramıslardı bi keresinde sabahın korunde ilgilemiyorum dememe ragmen ısrlarla dvm etmıstı bende yalandan bi saat anlattırdım bide 30-40 tane soru sordum sonra ilgilenmiyorum demiştim.
  • all girls dream  (06.10.14 23:04:21) 
  • yuzmebilmeyenamasipidiksipidikyuzenbalik  (06.10.14 23:04:45) 
troll müsün bilmiyorum ama böyle bir hayat yormuyor mu seni?


  • secilmis uye  (06.10.14 23:05:51) 
ben poliscilik oynuyordum geciden önce ve hayatımda bu kadar eğlenmedim bu kadar saygı görmedim


  • murtazaaaaaa  (06.10.14 23:06:11) 
arkadaşımın kardeşi yüzüklerin efendisine hayranlığından bahsederken ona bizim baba tarafından isengardlı olduğumuzu söyleyip biraz çabayla inandırmıştım. çocuğun hayata bakışı falan değişmişti. keyifliydi.


  • naberabi  (06.10.14 23:07:00) 
abi ben de üniversite yıllarımda kyk yurdunda kalıyorken, yemekhanede çalışan abiye adımın anakin olduğunu söylemiştim. adam o nasıl isim amk dediği zaman da, kürtçede karagöl demek demiştim. adam beni ne zaman yemek sırasında görse "anakin ne yiyorsun, bak gel sana torpilli patates kızartması vereyim" veya "olm dünkü maç ne oldu lan?" diye bağırıyordu :D bence bu dozda kandırmalarda sıkıntı yok :P


  • metamorphisis  (06.10.14 23:10:42) 
benim nişanlım da böyle şeyler yapar. filmlerde, dizilerde olan olayları kendi başına gelmiş gibi anlatıp eğlenir. avukatlık stajını yaparken staj yaptığı mahkemenin hakimine ve savcısına house ile wilson arasında geçen bir olayı kendi ev arkadaşıyla yaşanmış gibi anlatmıştı mesela.

benim de hep yapmak isteyip de kendimi frenlediğim şey; belinde silah taşıyan polisin silahını belinden kapıverip arkama baka baka koşmak.

tourette sendromu alakasız bu arada. o bambaşka bir durum.
  • m e l t e m  (06.10.14 23:12:34) 
evet gercekten ayakli trollsun. insanlara zarar vermedigin, aptal yerine koymadigin surece sorun yok bence.

ama polisin yanindan gecerken cantada bomba var diye bagirma bence. once yere sererler, sonra tutuklanirsin, avukat mavukat ugrasirsin valla benden soylemesi.
  • gerard  (06.10.14 23:14:14) 
ahah evet öylesin:D seninki kadar olmasa da ben de yapıyorum bunu, bokunu çıkarmadığım sürece eğlenceli oluyor. ama tanımadığım insanlara yapmak hiç benlik değil, etrafımdakileri trollerim ben. zaten ben kendim de salak olduğum için insanlar da beni çok kandırıyorlar, çok çabuk inanıyorum her şeye:(

ya benim yaptıklarım çok ufak şeyler bu arada, metamorphisis ve naberabi'ninkiler mükemmellermiş kahkaha attım:D
  • mayaa  (06.10.14 23:14:15 ~ 23:15:05) 
@gerard

sırf o yüzden tutuyorum zaten kendimi :(
  • devilred  (06.10.14 23:15:42) 
cevapları okuyunca aklıma geldi clive cussler bi kitabi vardı guya atom bombası 2000li yıllarda uzerinden gemi gecerken patlıyor falan. bunu gercekmiş gibi anlatmıtım


  • all girls dream  (06.10.14 23:18:49) 
''
taksim'de polislerin yanından sırt çantasıyla geçerken "çantanın içinde bomba var" diye bağırmak.''


O çantayı naparlar biliyo musun sevgili trollcum..
  • anonymice  (06.10.14 23:19:37) 
Unicef'çi çocuğa yaptığın şeyler konusunda katı denecek kadar ciddiyim bu konularda, çok küçük ve en fazla 10 saniye süren şeyler dışındaysa kaldıramıyorum. Hatta, bir arkadaşa atıyorum ki o gün önemli olan bir şeyi hatırlattığım halde getirip getirmediğini sordum ve bana şaka olsun diye bir 5-10 saniye unuttum numarası yaptı. Buraya kadar bir sorun yok ama ben yememiş olduğumu belirttiğimde, o da üstüne gidip de "Vallaha unuttum" diye devam ettirirse bir süre daha ve ben inanana kadar, biter o kişi benim için. Saniyesinde, hiç düşünmeden ve sıfır pişmanlıkla. Arkadaş, sevgili, akraba, vb. dinlemem. Küfredilebilirim istendiği kadar, hayatta alınmam ama buna çok alınırım. Ben de hayatta yapmam başkasına öyle şey.

Ama polise yaptığın gibi manyaklık tarzı şeyler zevkli. Öyle sevimli ve anlık trollükleri seviyorum.
  • aychovsky  (06.10.14 23:28:00 ~ 23:40:43) 
insanlarla uğraşmak ve hayatın durağan olduğu zamanlarda hayatına biraz eğlence katmak isteğindesin. bu gayet makul ve sıkıcı durumlardan hoşnut olmadığına delalet. bir de insanların her şeye kanma ve sorgulamadan inanma huyuna gıcık oluyorum. sende de o var gibi sanki?

ben mesela koskoca istinye park avm'yi bir arkadaşıma kız yurdu olarak yutturmuştum ilk açıldığı zamanlarda. bir hafta boyunca anlattı, erkek yurdu olsa ben de başvururdum diye hazırlık sınıfındayken.

diğer bir arkadaşıma da taksimin göbeğinde duran rum kilisesini cami diye yutturmuştum.

hatta bir arkadaşıma da adana kebap urfa kebap arasındaki farkı anlatırken, bunların ağaçta yetiştiğini ve yetişen yöresi farklı olduğu için böyle adlandırıldıklarını anlatmıştım. tabii ki yedi.

ve bir dolu bunun gibi kandırmacalar. seviyorum insanlarla uğraşmayı. galiba ben de trollüm. :(
  • sakabilmemneyi  (06.10.14 23:38:30 ~ 23:39:50) 
bak simdi dusununce aklima geldi. tam senin gibi trolluk degil de, benim de basima soyle bir sey gelmisti. taksim'de galatasaray lisesinin orda 3 kisi durmus bir arkadasi bekliyorduk. greenpeace'cilerden biri geldi konusmaya basladi. benim sevgilim de vardi, dinledi dinledi "ama ben endustiriyi ve kapitalizmi destekliyorum" dedi cok ciddi bir sekilde. greenpeaceci bi 5 saniye falan mavi ekran verdi ne diycegini sasirdi. sonra "ama baliklar, kuresel isinma, cok kucukken avliyorlar, ama baliklar" gibi sacma bir kelime dizisi sarf etti. sevgilim inatla herseye ama ben endustriyi destekliyorum, tek kurtulusumuz endustri seklinde cevaplar verdi. cocuk sonunda dayanamadi peki diyip gitti. baya gulmustuk arkasindan.


  • gerard  (06.10.14 23:53:07) 
Bir keresinde kız arkadaşım sağolsun, aşırı alışverişli bir günde; Kadıköy Bahariye Mango'da dolaşırken; sırf can sıkıntısına, etraftaki 7-8 kişinin duyabileceği bir biçimde, "Biliyor musun, ben haftasonu Mango'nun Avrupa Genel Koordinatörü ile İspanya'da tanıştım, Türkiye'den olduğumu söylediğimde; Bahariye'deki Mango'nun Avrupa'nın en büyük Mango'su olduğunu ve yakında Avrupa tarafında daha da büyüğünün yapılacağını söyledi" dedim kız arkadaşıma. O da öyle mi yaa falan gibi inandırıcı tepki verdi. Yaklaşık 15 dakika sonra, giriş katındaki kasada bizim orada olduğumuzu farketmeyen bir kız yanındaki arkadaşına "Burası Avrupa'nın en büyük Mango'suymuş, ben de geçen sene İspanya'ya gittiğimde öğrenmiştim vb." gibi bir şey söylediğinde kahkakalarla gülmüştük.

Olur öyle, hayat böyle eğlenceli.
  • saygilarefendim  (07.10.14 00:05:08) 
askerde cok saf bi cocuk vardı nobet tutarken elma agacı var ayılar geiyor diye keklemiştim. kulubedeki acil durum icin konulan telefonu alo mehmetcik hattına baglı bir sıkıntı varsa anlat dertles demiştim. alarm butonuna da basınca sarkı calıyor demiştim.


  • all girls dream  (07.10.14 00:29:36) 
su an haberlerde gordum. izmir'de biri isid protestolari sirasinda polise arkadan yaklasip silahini alip kosup kacmis. sonra yakalamislar. gorunce bu baslik aklima geldi yaziyim dedim.


  • gerard  (07.10.14 21:04:44) 
Felsefeyle güya çok ilgili birisine benim de felsefe üzerine kitap yazdığımı, bikaç sene önce yok sattığını, birkaç ay sonra da ikincisinin çıkacağını söylemiştim. Nasıl olmaz, nasıl bilmem filan diye kudurmuştu. Takip eden birkaç saat boyunca peşimden ayrılmayıp, binlerce soru sorup ilgilenmişti. Gidip gerçekten kitabımı aramış. Tabii ki bulamadı :D

Arkadaşımın yabancı bi arkadaşıyla gezerken sarayımsı bir yerin önündeki askerle selamlaşmış, kız da bana "aa o adamı nereden tanıyorsun" diye sorunca "bizim güvenlik görevlileri, ben burada yaşıyorum, osmanlının kalan son torunlarındanım" diyip onu da saraylı olduğuma inandırmış ve kız ülkesine döndüğünde herkese "prensesle tanıştım" demesini sağlamıştım asjkdahsha çok salakmışım :D

Çok fazla şey var bu şekilde. Btw, polislerin yanında "bomba var" şeysini yaptığımda çok küçüktüm ve gerçekten arabamızı aramışlardı; tavsiye etmiyorum.
  • pandispanya  (07.10.14 21:14:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.