[]

şarap ve kimyonlu peynir

şarap içmeyi sevmem. kafam oldukça iyi ise bir bardak sıcak içerim o kadar. şimdi bir arkadaş şarköy'den orman meyveli bir şarap getirmiş. bunu içeyim diyorum. fakat daha önceki denemelerimde normal kafayla bir bardak bile bitiremedim. bir taktik gerekiyor bana. şimdi elimde 2 çeşit kaşar peyniri var. biri bildiğimiz standart tam yağlı kaşar peyniri, diğeri amsterdam'dan getirdiğim kimyonlu kaşar peyniri. ben şimdi ne yapayım?




 
meyve şarabı ile baharatlı peynir olmaz. bir kere kimyonluyu kaldırmalısın. bir tabağa, yeşil elma dilimle, üzerine az limon. yanına da biraz kaşar. o şekilde olması en uygunu.

kanepe hazırlayabilirsin ya da, tereyağı, kaşar jambon ve tam tahıllı tost ekmeği.
  • kırmızıkaşekaban  (06.10.14 19:51:24 ~ 19:52:50) 
bu buruk tadı ne yapacağız? tek votka, cin ve rakı içen bünyeyi bu masum şey bozuyor.


  • zam sampiyonu domates  (06.10.14 20:05:28) 
roze'den sonra en tatlı şaraplar meyve şaraplarıdır. o da buruk geliyorsa hediye etmelisin şarabı içen birine.


  • kırmızıkaşekaban  (06.10.14 20:08:37) 
yav bu orman meyveli değilmiş. dömisek şarapmış.


  • zam sampiyonu domates  (06.10.14 20:10:46) 
ohoo. bulabileceğinin en en hafifi. bildiğin meyve suyu o. şekerli şekerli. meyvenin taneciği içinde durur daha. tam mayalandırma bile yapılmıyor onlara ki buruk olsun tadı. mümkün değil. iç gitsin. afiyet olsun.


  • kırmızıkaşekaban  (06.10.14 20:13:31) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.