[]

bunu yazan troll mü yoksa düpedüz salak mı

www.kadinlarkulubu.com aklı mantığı olan birisi yazar mı bunu




 
Afedersin ama allah cezasını versin o karının :) çocuğun çekeceği var. bacağı kırıldı mı, zedelendi mi demiyor da günlerdir bekaretini düşünüyor .


  • secilmis uye  (06.10.14 15:31:03) 
Duyuru sadece sözlüğe açık olsaydı açık açık yazardı bu kadın hakkındaki düşüncelerimi. Sen anlamışsındır ama yine de. Yazık be.


  • amarikanya fitbolcusu  (06.10.14 15:34:21) 
troll olsa da salak.


  • zgrydn  (06.10.14 15:35:38) 
iki gün once basıma gelen bir olayı anlatayım da, ne anneler, ne kafalar var siz karar verin; atm makinede oynayan 5 yaslarında bir kız cocuğu, kullanmam gerektiği icin once "tatlım müsaade et bakalım" dedim, ses yok, hala oynuyor. ben de kızdım; "nerede senin annen ?"dedim, ses yok, kayboldu falan sanıp banka Şubesi'nin güvenliğine polise teslim edelim falan derken bunu duyan (?!) ve aslında başından beri yan atm'de işlem yapan (?!) annesi benim kızım dedi .! ben çocuğa kızınca utanmış (!!!) o yuzden işimi bitirip giderim diye beklemiş.
keşke troll olsalar...

  • salem330  (06.10.14 15:36:06) 
hüloloğğğ gerçekse eğer bu da gerçek


  • orada olmayan adam  (06.10.14 15:36:27) 
sosyal ve psikolojik sorunlu ve hastalıklı bir milletiz. bu yazıda bu sorunların bir tezahürü.

bunun çok ama çok fazla sebepleri var. hangi birini yazsak.
  • gliderpilot  (06.10.14 15:40:36) 
maalesef ki gerçek bu. bu ülkenin gerçeği hatta tam olarak. bekareti kendini, kızını bir adama yamayabilme aracı olarak gören kadın zihniyeti gerçeği. bunları gördükçe bu ülkenin kadını da erkeği de yok olmalı diyorum. hepsi birbirinden ikiyüzlü.


  • devilred  (06.10.14 15:46:57) 
oha bu gece uyurken rüyasında da bebeğinin bekaretini görüyordur. kızını evlendirene kadar bu kafada olduğunu düşünsenize. en az bi 18 20 sene falan kundağa sarsın başında nöbet tutsun en iyisi :D


  • maxhoper  (06.10.14 15:51:38) 
troll falan değil standart türk annesi.

edit: trollükle alakası olmadığını anlamak için yazan kişinin profilinden diğer forum mesajlarına bakabilirsiniz.
  • disfori  (06.10.14 15:56:12 ~ 15:57:57) 
karı kafayı çizmiş. allah etrafındakilere ve bilhassa o yavrucağa sabır versin.


  • namus ninjası  (06.10.14 16:11:51) 
troll ya burada normal türk insanı, toplum işte böyle diyenler yine gelmiş başlamış aq. bu devirde yok bekaret yok su yok bu kimse takmıyor bunları. troll işte sadece.


  • fransızkalanadam  (06.10.14 16:49:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.