[]

bi yorumlayın rica ediyorum güzin ablalar abiler

konu başkaları olunca her şeyi net görebiliyorum fakat kendi durumum olduğu için galiba, halimi miyop görüyorum ancak. bir yardım edin, yorum atın.

yaklaşık 5 aydır bir kızla konuşuyoruz. öyle takipleşmeyle başladı, sonra baya muhabbeti ilerlettik. önce o yurt dışındaydı, geri geldi. tam o gelince ben yurt dışına gittim görüşemedik bir türlü. bu sürede sık sık konuştuk ama. yurt dışındayken mektup attım hatta sonra(eline ulaşmamış gerçi ama neyse).

okulların açılmasıyla geri döndüm ve teklifim üzerine geçenlerde ilk kez görüştük. her şeyden konuştuk, anlamsız sessizlikler olmadı, güzeldi gayet. hatta garson bizi halihazırda direk çift sanıp iltifat bile etti. ayrılırken uzun sayılabilecek bir süre de sarıldık.

velhasılıkelam aklımda bir iki soru var. benim için dert olmasa da, mesajları ilk ben atıyorum hep. bir kez istisna oldu sadece. bayramımı da kutlamadı hatta. bu, kızın benden hoşlanmadığına mı işaret eder?

ve tekrar buluşmayı teklif ettim ama bayram sonrasına kaldı işi olması dolayısıyla. sizce tekrar mesaj atmalı mıyım?

büdüt: ek bilgi olarak ben hoşlandığımı gerek şiirlerle, gerek sözlü göndermelerle fark ettirdim. o henüz herhangi bir imada bulunmadı. hatta bayramımı bile kutlamadı -ama bu, ilişkiden ziyade bayramın kurban bayramı olmasıyla alakalı da olabilir.

 
isaret etmez.

at.

garsonun tepkisini kiz hosnut karsiladiysa kizin da gonlu var.
  • shotgunwoman  (06.10.14 00:19:06) 
Kişisel olarak bayram kutlaması vs hiç yapmam (erkeğim). Kız arkadaşım da yapmaz, öyle geyik döndürürüz sadece.

Çok önemli bir şey değil bayram kutlamamış olması, hatta daha da iyi :)

Mesaj atmana da gerek yok, bayram bir bitsin, ses çıkmıyorsa sorarsın.. Görüşmek istemezse zaten o iş yatar, görüşürseniz de fazla tereddütte kalmadan netleştirirsin durumu.. İkinci buluşmada daha yakın davran, olur o iş. :)
  • hayal bilgisi  (06.10.14 00:31:10) 
senden hoşlanmadığına işaret etmez. uzun uzun sarılmak, normal bildiğimiz sarılmaktan yani olması gerekenden daha uzunsa eğer, bu direk olumlu işaret. tabii diğer yaptıklarına bakacak olursak bana öyle geliyor ki sana karşı boş değil ama aklı karışık, kararsız.

biraz muhabbet ilerledikçe, hangi konularda kararsız olduğunu sana işaret edecektir. mesela nelerden hoşlanmadığını falan söylüyorsa, kendine bir bak sende durum nasıl...
  • novemba  (06.10.14 01:28:01) 
çarşambadan beri hiç konuşmadık. az önce bir şiir tesadüf etti adıyla eşleşen, yolladım. uyandı, sade bir teşekkür etti.

ben biraz daha heyecanlı veya hevesli olmasını bekliyorum galiba. çok şey mi bekliyorum, yoksa sahiden olumlu mu bakmıyor?
  • megafon  (06.10.14 01:36:48 ~ 01:39:13) 
Abi böyle sürekli şiirle şarkıyla bunaltıyor olabilir misin? Belki senin gibi başka kişiler de vardır böyle herşeyden konuştuğu vs.


  • ron dennis  (06.10.14 01:39:18) 
bilmem, belki de bunaltıyorumdur abi. en son şiiri bir hafta önce atmışım, onun dışında dediğim gibi en son da çarşamba konuştuk gerçi ama belli olmaz.

bir süre bir şey yazmazsam nehirdeki bulanıklık gidecek, bir şey var mı yok mu anlaşılacak diye düşünüyorum. ne dersiniz?
  • megafon  (06.10.14 01:42:54) 
sonra yine iyy bu megafonda paso güzel söz filan yolluyo yaağ olmasın abi. bence yapma daha fazla. madem bu kadar ilgi gösterdin, biraz daha sabret bi daha buluşuncada gayet belli et niyetini açıl. burada en önemli şeyi söyleyeceğim olursa ne ala, olmazsa arkadan bile bakma. egosuna meze olma, olay mahalinden uzaklaş.


  • bruceandwayne  (06.10.14 01:43:13) 
valla dozajını iyi ayarladığımı, çok kolay bulunabilecek bir tip olmadığımı düşünüyorum. buna güvenerek o benle ilgilensin triplerine de girmiyorum. ama bu kez de mesele karşıdakinin ego meselesine dönerse yakarım bu kitaplığı.

alırım fırçayı elime, duvara 4S yazar çeker giderim.

farklı fikirleri olan varsa beri gelsin. hannibal'ı getirin bana.:(
  • megafon  (06.10.14 01:48:43 ~ 01:49:37) 
bruceandwayne'i dinle, sakın "belki" diye düşünerek arada kalma..
bir tavsiye de benden. :)

  • hayal bilgisi  (06.10.14 01:48:46) 
yok yok fazla ara verme sakın. bunalttığını falan da düşünme. öyle düşünürsen yaratıcı davranamazsın, normal konuşamazsın, konuşmaların-mesajların daha itici olur. boş ver bunalttığını falan düşünme. arayı da sakın açma ki alıştır kendini ona.


  • novemba  (06.10.14 01:49:55) 
salla kızı


  • yeni dunya duzeni  (06.10.14 03:03:54) 
taliplerini gözden geçiriyordur veya hiç kimse yoksa bile sen dışında, sadece düşünüyordur. unutma ki o da isterse senin bir şey yapmana gerek yok zaten yakınlaşmaya başlar. dersen ben bir şeyler yapayım da öyle yakınlaşsın ki bana göre en büyük hata bu. tabi ki bunlar bana göre herkesin tecrübeleri farklı.


  • gokhan atestepe  (06.10.14 12:46:33) 
bruceandwayne iyi demiş. kızlara çok yüz vermeyin. kaldırmayın totolarını. seni sallamıyor demek ki, sen de sallama.


  • [silinmiş]  (06.10.14 13:05:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.