[]

bira sarhoş yapıyor mu?

dalga geçmek için sormuyorum. kafama takıldı. ben hiç bira içmem. en son ne zaman içtiğimi hatırlamıyorum bile. efes dark brown vardı artık yok ondan içerdim nadiren ama ice teaden bir farkı yoktu benim için.

ben neyle sarhoş oluyorum-> 4-5votka ile çakır keyif 7 votkadan sonra sarhoş gibi gibi

nesi zevk veriyor biranın? tadı? sürekli tuvalete gitmek mi? kafası nasılmış ki?

 
zevk verdiğini kim söyledi. üst üste bir kaç tane seri şekilde içersen kafa yapar (yaptığı kafa bünyeden bünyeye farklılık gösterir)

sidik suyu gibi hiç sevmem. kokteyl tarzı şeyler daha iyi. vodka + energy yada mojito gibi..
  • yorumlu yorum  (05.10.14 23:21:37) 
biranın muhabbeti zevk veriyor bir raddeden sonra. ben yalnızken 2 biradan fazla içmiyorum mesela, içemiyorum yani. ama arkadaşlarla iken daha fazla içiyorum genelde, çünkü muhabbet var. ben de votka sevmem mesela, ispirto gibi bir şey bana kalırsa.


  • vedat chili peppers  (05.10.14 23:23:30) 
Emin değilim ama beni yapacağını sanmıyorum, çünkü bir kere bir bira ve üzerine bir sürü şey içmiştim sarhoş falan etmemişti. Tadı da rezil zaten, bence gereksiz bir içki ama çok seveni var tabii.


  • i was made for you  (05.10.14 23:32:10) 
hayatımda 100 litre içtiysem bunun 90'ı biradır. çoğu içkinin tadını hiç sevmiyorum. ağır ve acı geliyor. bira öyle değil. hafif. tadı süper değil ama yanında çerezle cartla curtla muhabbetle çok tatlı geliyor.

yazdan önce 12-15 günde bir 3-4 bira alıp kuruyemişle gömerdim. varsa arkadaşlarımla, yoksa yalnız başıma müzik dinleyerek falan. yaz boyu hiç içmedim, istanbul'a döndükten sonra da hala içmedim. yani sanırım 5 aydır falan içmiyorum. şimdi birisi karşıma otursa, bir 50'lik bomonti koysa önüme, sonuna doğru dünyalar benim olur. kafam gider yavaştan.

ben bira kafasını seviyorum valla. "kafa" dediğimiz şeyin güzelliği, diğer insanlarla iletişim halindeyken önemli. yani votkayı içtikten sonra gidip uyuyacaksam kafasının ne önemi var ki? birayı hep sohbet muhabbet ortamında yuvarladığın, ne bileyim maç içerken falan içtiğin için mesela, çok güzel oluyor. ben hiç tekila içip cevizlibağ'da gezmeye çıkmadım ama bira içince yaptım onu.

benim için bira tramvay, diğer içecekler metrodur. metro seni istediğin yere kısa zamanda götürür ancak A noktasından B noktasına gitmiş olursun; yolculuk yoktur. herhangi bir şey görmezsin. ama tramvayda şehrin içinden geçersin. canlılığı, hayatı, geçtiğin gittiğin "yol"u sonuna kadar yaşarsın.

o yüzden ay lav bira!

direkt olarak duyuru başlığındaki soruya da cevap vereyim, evet sürekli alkol tüketmiyorsan çok güzel sarhoş yapıyor. dediğim gibi, ben şu an bir 50'likle bile sapıtacak durumdayım. 12-15 günde bir yaptığım ayinlerimde de 3 bira yeterli olurdu. ben dışarda içmemeye gayret ediyorum çünkü dışarda bi' başlayınca duramıyorum. evdeyken 4 tane içince çıkıp 5'i almaya üşeniyorum ama dışardayken 7-8 oluyor. sonra kus allah kus, işe allah işe. o zaman sıkıntı :(
  • pescador  (05.10.14 23:35:21 ~ 23:39:52) 
bira hamallık yæ...


  • zgrydn  (05.10.14 23:42:08) 
içkiye yaklaşımınız yanlış. Direk sarhoş olmaktan kafa yapmaktan girmişsiniz. O zaman saf etil alkol alın eczaneden bi kapak dikin süper sarhoş olursunuz. Olay buysa eğer.

Biranın tadına bayılan çok, bir de sıcak havada buz gibi bira eş dost ortamında muhabbetin yanında uzun uzun içiliyor. Şimdi tekila shot deseniz tek dikişte bitti. Ee ? daha oturacaz 5 saat. 10 tane shot çaksanız zaten kafa bir milyon olacak 4 saat öyle kuru kuru sohbet mi edeceksiniz o kafayla bi de. siz hem muhabbet etmek istiyorsunuz hem hafiften demlenmek istiyorsunuz hem de serin birşeyler içmek istiyorsunuz işte bira o.
  • maxhoper  (05.10.14 23:44:27) 
Yüksek alkollü içerim ve zaman/adet ilişkisine göre çok çakır yapabiliyor. Sarhoşluk beklentim yok ama kafayı guzellestiriyor. Tadını da seviyorum cidden. Sabah kalktığımda versen içerim o derece.


  • oldboy  (06.10.14 00:27:50) 
Bir süre alkol kullanmıyım 2 bira ile anında çakır keyif seviyesine gelirim, çok güzel olur.

Normal şartlarda ise bira ile votka viski tekila gibi ağır toplara yetişmek mümkün değildir. Ama öte yandan her gece büyük oynamıyorsun. Daha muhabbetlik ortamlar için bu bakımdan bira ideal. Yok gecenin devamında partiliyecez diyorsan yüksek alkollüler. Yani her alkolün bir yeri ve zamanı var. Benim sistem böyle.
  • hayley williams ile evlenecek genc  (06.10.14 16:47:12) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.