[]

işkolik

işkoliklik nasıl bir şey ?

çevremde işinden memnun ve çok severek çalışan bir ben varım herhalde, dün 3-4 saat oturdum çalıştım, ve çalışmaktan zevk alıyorum. çevremdekiler bunun normal olmadığını söylüyor, mesai saati 08:30 - 18:30, işe erken (08:10) gibi gider geç (19:30) gibi çıkıyorum.

Avrupa yakasında oturuyorum ve arkadaşlarımın çoğu anadolu yakasında oturuyor. Eve gitmek yerine çalışmayı tercih ediyorum.

Bu durumumda bir sorun görüyor musunuz ? cevap evet ise çözüm yolu önermenizi rica ediyorum.

 
mutluysaniz, isinizi seviyorsaniz sorun yok. hem 19:30 gibi trafik de rahatliyor.

iskoliklik genelde bazi eksiklikleri is ile doldurmadan ortaya cikar. isinizden mutluysaniz normal, keyfini cikarin.
  • Lorik Cana  (05.10.14 22:21:27) 
işini ve ortamını seviyorsun. ibre ters yöne döndükçe daha geç gidip daha erken kaçmaya bakacaksın...


  • kakao  (05.10.14 22:22:18) 
Ideal durum, sorun yok.


  • f_d  (05.10.14 22:30:54) 
ben genel olarak işkolik insanları, asosyal insanlar olarak gözlemliyorum. asosyalliklerini işle sıvamaya çalışırlar. yanlış anlama sen böylesin demiyorum. kendi çapımda tespit. durumunda bir gariplik görmüyorum.


  • yorumlu yorum  (05.10.14 22:44:33) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.