[]

anlatmaktan çekindiğiniz ama sizi çok üzen SAÇMASAPAN dertleriniz?

hani tam anlamıyla "derdini skeyim!" dedirten ne üzüntüleriniz var?

ben mesela acayip football manager oynamak istiyorum bu ara... ama fm 14 çıkalı çok uzun zaman oldu. eskimiş gibi geliyor bana. istemiyorum. fm 15'in çıkmasına da çok var. ayrıca rakipleri olmadığı için tekel olmanın avantajıyla her sene aynı şeyi koyuyorlar önümüze, hiç yenilik güzellik yok. fm oynamak isteyip de oynayamadığım, oynayacak olsam bile beğenmeyeceğim için aşırı üzülüyorum.

sizde var mı bu tarz skmelik dertler? :(

 
Beğendiğim grupları ergen poser tiplerin ağzından duyunca falan morelim çöküyor. ''sen ne anlarsın lan?'' diyorum, içimden tabi.


  • shejia  (05.10.14 21:21:54) 
new york yankees'in laci beyzbol şapkasını (hiphop olanlar değil fullcap mi deniyor herneyse) bulamamak 2 yıldır en büyük derdim. düzenli olarak olabilecek bütün mağaza avm leri geziyorum. (istinye foot locker gibi) abd ye gitme şansımda yok. gidenlerden komisyon vermeyi teklif etmeme rağmen pahada hafif olduğu için kabul eden yok.


  • yorumlu yorum  (05.10.14 21:24:06) 
@yorumlu yorum, şuraya baktın mı: shop.mlb.com

detaylı incelemedim ama NHL shop türkiye'ye gönderim yapıyordu. çok büyük ihtimalle burası da yapıyordur. gerçi aradığın cap burada var mı onu da bilmiyorum ama vardır bence.
  • pescador  (05.10.14 21:25:15 ~ 21:25:30) 
akıllı telefonu kenara bırakıp eski telefona dönemiyorum. sınav zamanlarında sürekli fakültenin, dönemin facebook grubunu takip etmem gerekiyor. 13 kişilik bir whatsapp grubumuz var amfide, işe yarar şeyler paylaşılıyor; lisedeki arkadaşlarla whatsapp grubumuz var, günlük kahkaha ihtiyacımı oradan karşılıyorum, akılsız telefona dönersem bunlara dahil olamayacağım. ama akıllı telefonun şarjının az gitmesi, çok kurcalayınca ısınması, bir şeyler yazarken ısıdan dolayı parmaklarımın rahatsız olması çok üzüyor beni. halbuki akılsız telefona dönsem 4 gün şarj etmem telefonu, ısınıp parmaklarımı da yakmaz. ama işte...

:(
  • vedat chili peppers  (05.10.14 21:29:16) 
yağmurun altında beklediğim duyurum var arkadaşlar kızdı sildim.


  • WrAiTh  (05.10.14 21:32:03) 
@pescador: kredi kartı kullanmayacak kadar zengin olanlardanım kardeşim. o sebepten alamıyorum ordan..


  • yorumlu yorum  (05.10.14 21:40:12) 
2 sene önce saçımı boyattığım tengi bir türlü tekrar yakalayamadım. bıya öncesi kızıldı. kızıldan dönünce o renk oldu. şimdi kahverengi ve olmuyor. tekrar kızıl boyatıp açsam saçım zarar görecek. yakın tonlarda dolaşıp duruyorum. ama bir türlü yakalayamıyorum :(


  • sheridans  (05.10.14 21:44:54) 
valizim kırıldı yeni valiz almam lazım. büyük boylarından. normalde 50 lira olan fiyata en düşük 85 lira çektiler bugün. bu ara çok para harcadığım için o kadar para vermek de istemiyorum. aslında şöyle iyi bir şey almak lazım ama onlar da 150 falan. 85 veremeyecekken o kadar hiç veremem ama dandik alınca muhtemelen o da kırılacak. sinirim bozuk bu duruma.


  • biyik  (05.10.14 22:12:07) 
www.1kadin.net
şöyle bir bota bir arkadaşım 200 lira verdi, bana dert oldu

  • facebook  (05.10.14 22:21:58) 
1 haftadır balta mı alsam pala mı alsam diye düşünüyorum,o kadar gerilim yaşadım ki. En son her ikisini de alacakken sevgilim istediğim modelde bi balta aldı,kurtardı beni.


  • me gusta  (05.10.14 22:44:25) 
var. amerika da yaşamaktan sıkıldım. herşey aynı, suni saygı gösterileri, sürekli özür dileyen insanlar, herşeyin şişirilmiş balon olması, en boktan şeye bile "great" sıfatının yakıştırılması vs vs..tr var aklımda, aksiyonlar ülkesi.


  • sumuklu asilzade  (05.10.14 23:47:15) 
Kültleşmiş rpg'leri ve bilumum old school rpg'yi oynamak istiyorum ama amk ingilizcem yok lan benim,bi bok anlamıyorum oynadığımdan. Sırf bu sebeple oymayamadığım,pc'ye indirip belki bir gün TR yama çıkar diye beklediğim bir çok oyunum var :(


  • birfincankahvedahaisteyenadam  (06.10.14 00:13:48) 
Dün trekking amaçlı dışarı çıkmıştık; ortamdaki eşofman, spor ayakkabı sahibi ve makyajsız tek kadın olmak garip bir his karmaşası uyandırdı. Aynı anda hem paspallığı, hem kendi bedeninde olmama isteğini hissettim. Zaten kimse yürüyemediği için yürüyüş iptal edildi, bütün gün eşofmanla orada burada oturdum.
Şunun gibi oldum
static.fjcdn.com
  • aychovsky  (06.10.14 12:46:08) 
ekmeği ve hamur işlerini kestim çok mutsuzum. sağlıklı yaşamaya çalışıyorum. acayip çikolata istiyorum ama yememeliyim diyorum. çikolata yiyemediğim için neredeyse ağlayacaktım.


  • rock n roll  (06.10.14 15:06:25) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.