[]

Rock'n Coke ve Cartel(?)

Televizyondaki rakın kok reklamında manga vs cartel yazıyor, bu 15 sene önceki cartel grubu değildir değil mi? Ama eğer öyleyse aynı ekip değildir değil mi? Ama eğer öyleyse "vay be"

Bilen var mı?

Bu arada işte unutulmazlarım arasındaki şarkı www.youtube.com

"...yaşaması için savaşır ve parçalar.."

Ek Soru: Bu güzelim şarkının yabancı dilde söylenmiş iki kısmı var o kısımları çevirecek arkadaşa çok teşekkürler.

 
Bildiğin Cartel. Ama eksikler/değişiklikler elbette var. Kabus Kerim yok bildiğim kadarıyla.


  • ataturkiye  (17.07.09 15:06:11) 
Ya hu ben hayatımda bir kere bi kızın zorlamasıyla konsere gittim, onun dışında da hiç konsere gitmedim gitmekte istemedim. Ama konsere gidip gitmemeyi düşündüren haberlerden biri de bu oldu bu benim için.

Bu Cartel'in desteklenmesi lazım. Geçen fifti sent gelmiş, kapıda bizim Türk ocukları, boynuna bi zincir takmış, işte orasına burasına bi şeyler takmış, spiker soruyor bu ne? o da diyor "bu işte zencilerin köleyken yaşadığı falanca şeyi simgeliyor" diyor, çekip iki tokat atası geliyor adamın :-) Arkadaşım sen kendi derdini çözdün de zencilerin derdine göre mi yaşaman kaldı? Sanki BM barış elçisisin.

Rapse rap fifti sent piyasada yokken bak ne güzel rap yapmış senin insanın, ırkçılığa karşı. Kimseyi ezme ama kendini de ezdirme demiş, sen tutmuş vay efenim zenciler köleyken şöyle böyle.

Fifti senti de seveceksen sev de öyle karaktersiz karektersiz gezme di mi?

Galiba bu cartel yeniden birleşiyor, Kabus Kerim yokmuş, başka kim var kim yok acaba yok mu bu abilerin telefonu kimsede?
  • Karluk  (17.07.09 15:12:32 ~ 15:13:15) 
Aha buldum Alper Ağa'nın bir videosunu, sahiden geri dönüyor herifler.
www.youtube.com

Yalnız videoya bakılırsa kabus kerim de olacakmış, sonra ne olmuş da ayrılmış?
Ekipte tam olacak diyorlar o zenci arkadaş falan da gelecek demek değil midir bu?
  • Karluk  (17.07.09 15:21:32 ~ 15:22:54) 
benim bildiğim konser vs.den sonra manga ile birlikte bir albüm yapacaklar, yalnız sözlükte bununla ilgili sadece 1 entry görebildim, manga forumlarından bakılırsa daha ayrıntılı bilgiye ulaşılabilir.

edit: manga'nın sitesinden baktığım kadarıyla ortak albümün adı carma olacakmış ve 2010'da piyasaya sürülecekmiş
  • patricia teyze  (17.07.09 15:33:12 ~ 15:36:01) 
ek bilgi:
manga'nın son albümü olan şehr-i hüzün'de manga, alper ağa ile birlikte evdeki ses'i yorumladı. dinlemediyseniz dinleyiniz yıllar sonra gayet güzel geldi bana şahsen...

  • brainfour  (17.07.09 16:14:59) 
Eh sonuçta biz de bu ülkede Kemalistlerin/Atatürkçülerin zincirleri altında yıllardır inlediğimize göre bize de yakışır o zincirler.


  • pichoscosama  (17.07.09 19:55:40) 
@pichoscosama:

siktir git o vakit. bi sürü yere vize istenmiyor. gittikten sonra sığınmacı olmak için de başvur. zincirinden başka kaybedecek bişiyin yok anladığım kadarıyla. 2 3 ayda da alışırsın. mis.
  • gozu yasli kurbaa  (18.07.09 02:03:02 ~ 02:05:19) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.