[]

mouse önerisi

canlar, gamer mouse almak istiyorum. şöyle efsane pahalı olmayan. pad iyle birlikte. kullandığınız, abi bak bu çok güzel al bunu dediğiniz bir model var mıdır?




 
vatanda microsoft maus var. 3 senedir kullanıyorum. hem pil tüketimi düşük hemde taş gibi. 30 tl


  • yorumlu yorum  (05.10.14 15:49:31) 
@yorum onların üzerinde dpi ayar tuşu var mıydı?


  • neseranni  (05.10.14 15:52:15) 
kinzu v2


  • xenophobe  (05.10.14 15:54:30) 
  • i-pek  (05.10.14 15:57:44) 
@neseranni: malesef.


  • yorumlu yorum  (05.10.14 15:59:27) 
Ben aylardır A4Tech'in DPI ayarlı, caps alma vs. konularında işimi oldukça kolaylaştıran bir mouseunu kullanıyorum, tavsiye ederim. Şuradan bakabilirsiniz ayrıntılı olarak: www.yenideneyim.com


  • yenideneyim  (05.10.14 16:03:11) 
ben uzun zamandır
www.gameekstra.com
www.gameekstra.com
ikilisini kullanıyorum. çok memnunum.

4 ekstra buton var mouse üzerinde. iki tarafta ikişer tane. mat bir yüzeyi var çok hoş plastik gibi bir hissi kesinlikle yok. yapışık yapışık bir hale gelmiyor. steelseries programını indirip istediğin dpi ayarında kullanabilirsin. üç farklı dpi profili oluşturup mouseun üzerinde bulunan tuşla bu profiller arasında geçiş de yapabilirsin. duruma göre biraz daha yüksek veya düşük dpi ayarına geçebilirsin yani. çok ağır değil ama elinden uçup gitmiyor da. özetle ben çok memnun bir şekilde kullanıyorum.

not: tabii bu ürün bir takımın (Na'vi) amblemini falan taşıyor bu da alıcı kitlesini daraltıyor. düz sensei raw falan bakabilirsin.
  • naberabi  (05.10.14 16:50:39 ~ 16:57:08) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.