[]

içerenköy nasıl bir semt?

selamlar,

şişli'de kirada oturduğum daireden çıktım ve anadolu yakasına taşınacağım. ilk tercihim elbette kadıköy'ün merkezi yerleri olurdu; fakat maksimum 1000 lira verebileceğim için orada daire bulmak biraz zor. mevcut olanlar da pek oturulacak cinsten değil. içerenköy taraflarında biraz daha ucuza daireler var ama semt hakkında pek bilgim olmadığı için bir şey diyemedim. mesela şişli'ye kıyasla nasıl bir yerdir, gece 12'den sonra kadıköy'den dönüşte ulaşımı var mıdır, vs.?


 
icerenkoy baya buyuk bir yer, nezih yerleri de var les yerleri de... 1000 lira civari kiralari olan yerlerin tam sokak isimlerini biliyorsan yandex haritalarin panaromio ozelligini kullanarak gezip fikir alabilirsin
harita.yandex.com.tr

  • rentts  (05.10.14 15:28:45) 
metro var 12 ye kadar. sonrası için harem gebzeler veya kartal kadıköy minübüsleri kullanılabilir. içerenköy fena yer sayılmaz. varoş falan diyen olursa ağzına kürekle vur..


  • yorumlu yorum  (05.10.14 15:28:54) 
ulaşımı gündüzleri bile zor. kira bütçeni biraz artırabilirsen (ev arkadaşı gibi mesela) minibüs caddesini öneririm. ulaşım olsun oturabilecek daireler olsun tercih edilir.


  • tururo  (05.10.14 15:58:00) 
fındıklı taraflarına inilmediği sürece gayet güzel yer. ulaşım açısından şişli'nin olduğu kadar bir kavşak noktası değil tabi. mesai çıkış saatlerinde bostancı köprüsü civarında trafik problemi olabiliyor. metroya 10 dakika yürüme mesafesinde olursan o da sorun yaratmayabilir.


  • zgrydn  (05.10.14 16:56:22) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.