[]

Android-google play hizmetleri uyanık tutma sorunu

Merhabalar,

Başlıktan da anlaşılacağı gibi son uç gündür böyle bir sorunum var. Daha önce pil kisminda cikmayan pili kullanan uygulamalar kisminda üç gündür google hizmetleri türedi. Türemesi yetmiyor gibi telefonu kendi kafasina göre uyanık tutuyor bir saat üzeri bir zaman. Uç gündür telefonun pil ömrü azaldi lan. :( 4 saat aldigim ekran suresi 3e, acil kalma suresi de iki günden (45-46 saat) 30 saate düştü.

Android telefonunda son zamanlarda google olay hizmetleri ya da google hizmetlerinin bu türden bir etkinliğini fark edenimiz ve sorunu cozeniniz var mi?

Not: pil-google hizmetleri kismina tiklayinca en altta çalışan birkaç sistem dosyasi var, onlari durdurdum-on bellek bosalttim-veri temizledim ve sorun devam ediyor. Uykuya geçmede problem var. :(

El yardim?

 
Benim telefon rootlu olduğu için böyle bir derdim yok.


  • cetoxim  (05.10.14 01:25:01) 
konum olabilir kapat bakalım, greenify da rootsuz çalışıyor onunla zorla durdurabilirsin.

edit: play'e güncelleme gelmişse onları da kaldırıp denemek lazım.
  • Lim5  (05.10.14 01:28:15 ~ 01:45:26) 
@cetoxim nexus 5 için önerdiğiniz root var mi? Kernel falan?

@Lim5 konum kapalı. Greenify da sistem dosyalarına dokunamıyor. Diğer appler için mükemmel evet.
  • sakabilmemneyi  (05.10.14 01:33:58) 
benim de başıma gelmişti ne yaptıysam olmadı format attım en sonunda. telefon note 2

bu arada rot rom işine en son çare bak derim telefondan memnunsan hiç bulaşma.
  • ergenpezeveng  (05.10.14 01:48:54) 
Rot ROM işine girmemiş de, ben se format attim ama uygulamaları tekrar yükleyip google play hizmetlerini guncelleyince gene başa döndük.


  • sakabilmemneyi  (05.10.14 02:11:49) 
Root rom işinden anlamıyor isen risk alman gerek. Öğrenir isen telefon muhteşem olur, yarı yolda kalır isen biraz masraf edersin telefona. Herkesin işi değil rootlu telefon kullanmak.


  • cetoxim  (05.10.14 11:30:42) 
Root ROM olayina girdim. Performans insan memnun kalmadim telefonunun,


  • sakabilmemneyi  (05.10.14 14:34:52) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.