[]

Ayakların iptal olması ve kilo vermek hakkında 2 soru

1. Yoğun bir barda çalışmaya başladım ve 4 gün içinde ayaklarım bildiğiniz kullanım dışı. Ayak ağrısıyla kalmadı bilekten ağrıyor artık ve bugün de gideceğim işe ama napsam ne etsem de bu ağrıyı azaltsam yorgunluğu atsam?

2. Bir de şöyle bir durum var, ben normalde tüm gün evde yatan, fena yemeyen bir insanken şu an günün 12, 13 saati oturmadan volta atan, koşturan biri oldum iş sebebiyle. Günde yediğim öğün de 1 veya 2 öğüne düştü yani cidden az yiyorum; ancak maalesef düzenli içki içme moduna da girdim. Önceden en azından haftada 2, 3 kereydi şimdi her gün en azından 2, 3 33lük içmeye başladım, dün içmeyeyim dedim patron zorla 2 tane verdi. Neyse uzunca anlattıktan sonra soruyorum, kilo veririm değil mi ben bu gidişle? Sonuçta bol hareket var, ama yemek düzeni yok, düzenli bira var... Birayı kesersem olur sanki... Kesmeden de olur mu ki? :P


 
benim ayak sistiginde uyurken 2 yastik ayagin altina koyuyorum - yuksek bi yere koymak ise yariyor sanki?

2. 2 3 tane 33luk biradan hic bi sey olmaz. yemek kisminda off sabahtan beri bi sey yemedim diye yatmadan once hayvanlar gibi abanmiyosan eger - verirsin.
  • the beyin  (17.07.09 12:16:28) 
2. Kilo verip vermeyeceginiz ne kadar hareket edip ne kadar kalori aldiginiza bagli. Belki gunde 2 bira icmenize ragmen kilo verirsiniz, belki onlari icmemenize ragmen veremezsiniz. Ama kilo vermek gibi bir amaciniz varsa imkanlarin izin verdigi olcude saglikli beslenmeye, uzun sure ac kalmamaya ve bira benzeri yuksek kalori ihtiva eden seylerden uzak durmaya calismakta her zaman fayda var.


  • wpi  (17.07.09 12:19:20) 
1- sanırım düzgün basmıyorsunuz. rahat ayakkabılar ve rahat bir pantolonla çalışın, düzgün basmaya dikkat edin.
2- çok sayıda sık sık yeyin, vitamin alın, bünyeniz çökmesin. 2 yıl sonra 10 yaş daha yaşlı göstermezsiniz böylece.

  • aithra  (17.07.09 12:23:14) 
@wpi
12 saat boyunca bir kere yiyebiliyorum maalesef. Sabah kahvaltı yapmaya çalışsam sanırım iyi olcak...

  • loralynn  (17.07.09 12:24:01) 
hergün kendine 2-3 tane salatalık kes, ufak parçalar. aralarda onlardan ye.


  • arigold  (17.07.09 12:37:33) 
askerde tutulan 24 saatlik karakol nobetlerinden sonra ogrenilenler kural 7-) once ayaklarini yatar halde iken kalcandan daha yuksek bir yere uzat. mumkun ise dizlerinin altina yastik koy. o arada uyuyup kalmazsan bir legen al ve dusa girmeden once ayaklarina 10-15 dakika kadar IlIk ve tuzlu suda bIcI bIcI yaptIr. pamuk helva ol. git uyu.


  • gunlerin kopegi  (17.07.09 12:46:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.