[]

Türk kızlarına yaklaşma , açılma , çıkma vs.

Ben birisiyle sevgili olmayı beceremiyorum. Yapamıyorum yani. Olay nasıl gelişir nasıl konuşulur böyle şeyler bilmiyorum. Çok tek gecelik ilişkim oldu( Hep alkollüyken ) ama hiç sevgilim olmadı diyebilirim. Mesela bi kızı beğendiniz nasıl sevgili durumuna geliyosunuz? Kıza gidip senden hoşlanıyorum , seni seviyorum vb. tarzı şayler demek çok ergen gibi geliyor bana. E bişey demeden de kızla pat diye sevgili olunmuyor. Az çok muhabbetiniz olan , beğendiğiniz bir kızı nasıl tavlıyosunuz bi anlatın bana ya.




 
aynı ben. hiç bilmiyorum. sanırım bununla ilgili broşür dağıtmışlar, toplantı falan yapmışlar. biz kaçırmışız.

flört eden arkadaş modunda sürekli görüşmeye çalış. beraber olduktan sonra da kahvaltı falan hazırlarsan tek gecelikten çıkarma şansın olur herhalde ya.
  • snape i başından beri tanırım  (04.10.14 14:51:47) 
söylemeden nasıl sevgili olacaksın? niye ergen işi olsun?
film mi bu pat diye öpüşeceksiniz :) çok nadir olur böyle şeyler.

  • secilmis uye  (04.10.14 14:54:46) 
başlık neden milliyet belirtiyor? içerikle alakasız olmuş.

cevaben; sevdiğin insanla daha çok vakit geçirmek, sürekli yanında olmak, konuşmak ya da onu dinlemek istersin.
çok sevdiğin için halin tavrın değişir. ve bir süre sonra bu ilgiyi, farklılığı karşı taraf da anlar/sezer.
uygun ortam doğunca da taraflar birbirine sevdiğini söyler. uygun ortam doğmuyorsa karşı taraf senle ilgilenmiyor/sevgili olarak görmüyor demektir. senin için vazgeçilmez biriyse her şeyi göze alıp yine de söylersin.
  • jimjim  (04.10.14 14:56:30 ~ 14:57:01) 
Ilk ince friendzone'a kaymadan arkadas ol, sonra kizin kisiligine ve beklentilerine gore bunlari soyleyerek ya da soylemeden sevgili olabilirsin. Ama cogu kiz bunlarin soylenmesini bekler ben sana soyleyeyim. Soylemeyeceksen de ona kucuk obucukler ver.


  • KadifeDevrim  (04.10.14 15:01:00) 
klasik olacak ama 4s kuralı geçerli. Kızı fiziken s.kmek anlamında değil. Kızı takmıcaksın sevgili olacaksan. Bir gün iyi davranıp bir gün takmayacaksın. ben bunu gördüm. Bir kızın peşinden koşarsan otomatikman cebinde sanıyor o zaman da seni takmıyor. Bir kızla iletişim kuracaksın ama ayarında olacak...


  • false pretension  (04.10.14 15:21:34) 
Yorumları okumadan cevap veriyorum. Bu beceriksizliğin nedeni nedir, belli değil. Sonuç olarak öyle ya da böyle seninle yatan, bedenini paylaşan ve bedenini paylaştığın biri olmuş. Yani bakılmayan, bakılmayacak biri değil gibisin. Ki tek gecelik ilişkiler de bir nebze zordur. İşi o kısma kadar getirmek, ilerletebilmek, niyetleri belli edebilmek falan. Bir şekilde tanışacaksınız ve kendiliğinden ilerleyecek. Olay bu.


  • entre  (04.10.14 16:09:08) 
Bir kadın olarak yardım edeyim, aslında geldiğin kısımdan sonrası çok da zor değil ame sen bunu istiyor musun, önemli olan o. Örneğin, tek gecelik bir ilişki yaşadın; sabah yanında kalktığında istiyor musun o kadını? Yoksa eve koştura koştura gidiyor musun? İkincisiyse yatıp kalkmaya devam, yapacak bir şey yok. İçin istemiyor, içine zorla istetecek değilsin ya.

İlkiyse, ertesi gün kadını aranıyor ve "Tekrar görüşelim mi", "Birlikte bir şeyler yapalım mı" deniyor, birlikte ya tekrar sevişiliyor ya da eğlenilebilecek, bol konuşma içeren başka şeyler yapılıyor. Sonrasında zaman içinde zaten iki taraf da neyin ne olduğunu anlıyor; başka bir şey bile söylemeye gerek kalmıyor. Söylemek istediğin zaman zaten için içine sığmıyor, içinden bir şeyler taşıyor, kimyan kayıyor ve ergen olduğu aklına bile gelmiyor.
  • aychovsky  (04.10.14 16:15:00) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.