[]

iPhone 6 vs iPhone 6+

uzatmıyorum,

iphone 6 aldım biriktirdiğim paralarla. gayet de memnunum.

fakat okudukça inceledikçe, ulan 6+ mı alsaymışım acaba hissi birikip duruyor içimde.

mediamarkt'a iade için 14 gün varmış. bugün 6. gün. ne yapsam ne etsem :/?

 
ikisini de inceledim. + inanılmaz büyük geldi. Aşırı çirkin bir telefon. Ben olsam 6'yla devam ederim.


  • habib  (04.10.14 14:32:27) 
6 daha iyi plus'a göre derim.


  • Tyler89  (04.10.14 14:37:44) 
dun ikisinide kullandim. 6+ kadar sacma bir sey gormedim. o kadar buyuk olacaksa eger cihaz note gibi olmali. kalem ile kullanabilmelisin. ekrani ikiye bolebilmelisin fln. eger erkeksen o kadar buyuk telefonu nereye sokacagini da dusunmelisin. kadinlar hadi cantaya atiyor. bizim sokacak biryerimiz yok.


  • crucio  (04.10.14 14:38:22) 
estetik yönden haklısınız da.

ekran, kamera ve batarya yönünden de 6+'nın çok avantajlı olduğunu öğrendim.

eh, bilemedim.
  • dokuz numara dort yildiz  (04.10.14 14:48:18) 
madem öyle, gidin plus'ı alın. aldıktan üç beş gün sonra, ya acaba iade etmesemiydim 6'yı diye duyuru açın, plus'ı iade et 6'ya dön deriz. hem ikisini de birkaç gün denemiş olursunuz, hem de bu gidip gelmelerle aman aslında ne gereksiz işlermiş deyip bunları dert edinmekten vazgeçersiniz. güle güle eskitin.


  • naelektrisan  (04.10.14 15:01:23 ~ 15:04:10) 
6+ kamera ve ekran konusunda daha iyi ama batarya konusunda çok kötü.


  • kaptan memo  (04.10.14 18:32:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.