[]

Yeni dizilerden önerin yav

2013-2014 baslamış çok sezon ilerlememiş diziler.

daha çok aksiyon, gerilim, korku ve bilimkurgu

extant sevdim mesela


gotham, flash, z nation, the strain gozume carpti. iyi mi bunlar. baska?

 
flash daha başlamadı 7 ekim'de başlayacak ancak birkaç ay önce efektleri filan tamamlanmamış ilk bölümü sızmıştı nete. ben çok beğendim takip edeceğim.

agents of shield var ilk sezonun ilk yarısı yarrak gibi olsa da bir açıldı pir açıldı. süper gidiyor şu an.
  • disfori  (04.10.14 03:45:59) 
Saydiginiz dizileri hic izlemedim o yuzden begenirmisiniz bilemeyecegim ama arrow a da bakabilirsiniz


  • cometome  (04.10.14 04:15:48) 
@cometome

the flash, arrow'un kardeş dizisi (spinoff). ortak karakterler, mekanlar filan var. ilk bölüme oliver queen konuk oldu mesela. arrow'a da flash konuk olacak ortak bölümler yapacaklar arada sırada.
  • disfori  (04.10.14 04:20:48 ~ 04:22:23) 
Continuum


  • sirena  (04.10.14 06:46:26) 
Fargo izle.


  • halitkin  (04.10.14 08:38:20) 
strain sıkabilir çok başarılı değil. ben izliyorum o ayrı. the blacklist diyeyim ben de. çok zeki karakterler barındıran diziler her zaman hoşuma gitmiştir.


  • argent dawn  (04.10.14 10:47:13) 
fargo muhteşem. 10 bölümlük harika hikaye. onun haricinde çerez niyetine banshee. aksiyonun dibine vur banshee ile. her bölümü vurdulu kırdılı. 3. sezonu 2015'te. son olarak farklı bir konu ile orphan black. banshee kadar hareketli değil ama kesinlikle bol aksiyonlu ve sürükleyici. bunun da 3. sezonu 2015'te.

ek: henüz izlemedim ama korku/gerilim türünde bates motel'e şans verilebilir gibime geliyor.
  • lionel andres  (06.10.14 11:14:39 ~ 11:15:40) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.