[]

Hangi kitaplık?

fiyat performans açısından hangisi sizce daha mantıklı duruyor? bu arada daha önce hiç ikea'dan bi şey almadım nasıldır bilmem.

www.ikea.com.tr

www.ikea.com.tr

ilki masif çam ağacıymış, ikincisi sunta. dayanıklılık açısından çok bir fark olur mu?

 
İkea bazı ürünler için sanıldığı kadar uygun bir yer değil. Araştırın çam ağacından bir kitaplık edinebilirsiniz zaten bu fiyata. Öteki kaplama olanıysa önermem.
Ceviz ağacı falan olsa demek ki üçbin lira isteyeceklermiş. Tövbe yarabbiciğim.

  • kalemdefter  (04.10.14 00:40:35) 
Bahalı ama alıcıysam hemnesi al


  • orhan tv  (04.10.14 00:43:34) 
ilk görüşte hemnes i beğendim ama fiyatları kıyaslayınca hemnes in +500 tl nin üzerinde pahalı olmasına karşılık sunduğu tek şey orta rafların geniş ve kullanışlı olması. Fiyat/performans demişsiniz. dolayısıyla bu kritere uygun olan Billy.
Hemnes performans'a uygun. Fiyat/performans'a değil.

  • maxhoper  (04.10.14 03:20:13 ~ 03:21:43) 
evin her tarafı billy kitaplık dolu. arkadaşlarımın da öyle. daha hiç sıkıntı yaşamadık. bendekiler beyazı ve bazılarını kapaklı aldım. onlarda da sorun yok dayanıklılık açısından.


  • silent storm  (04.10.14 08:49:53) 
Evde iki tane billy kitaplik var 1 tane daha alicaz. Agzina kadar dolu olmasına ragmen bi sikinti cikarmadi.


  • herseyi birakip gitmek istiyorum  (04.10.14 11:40:13) 
ben billylerden çok memnunum.

bu arada söyle bir kıyak yapiym :D

ikea kataloğunda basım hatası olmus.gecen gün 2 adet cam kapaklı billy almaya gittim.su ürün;
www.ikea.com

normalde cam kapaklı tek kitaplığın fiyatı 289tl,yani 2 tanesi 578 tl.
ama kitapçıkta 448 tl yazılmış,o şekilde satacaklar aralık sonuna kadar.
yani 130 tl'lik bir indirim oluyor.

ikea kataloğunda sf. 241 ,10 numaralı görsel.

birkaç kişi daha gelmiş önceden,448tl'ye vermişler.ben de o şekilde aldım.
haberiniz ola.
  • demoniclewinsky  (04.10.14 11:46:46 ~ 11:49:28) 
197 cm veya 202 cm kitaplıkların üst rafı benim gibi kısa boylu insanlar için kullanışsız. Eğer boyunuz 1.80'in üzerindeyse sorun olmaz da 1.75 civarı insan için o en üst raf çok kullanışlı değil. oraya en fazla hiç kullanmayacağın kitapları koyabilirsin.


  • godsparticle  (04.10.14 12:00:25) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.